IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
暫時搵到有得對比嘅相,可以試吓幫你睇睇,你唔嫌麻煩可以影個盒面底+香水整體+樽身+噴嘴俾我望吓
呢個po幫左好多人
繼續推
呢啲應該又係傳銷/直銷..
早排我公司有客話搵我做代理 賣大牌子嘢..
我問佢點做 條友話你有幾錢就畀幾錢入貨..
上到公司有人教你點搵客放心喎 全部大牌子嘢
其實似係
嚟嚟去去都係個幾隻牌子仲有12支裝
感謝樓主分享
護膚品 or 擺上臉我都會謹慎啲,唔會因為平而買
我見旺中都有好多,韓國牌子 , ordinary 嗰啲
各位睇路
絲打你啲圖好吊癮未影到我想睇嘅嘢,不如我放幾張相你可以攞住實物睇,呢個人佢就話自己喺Sephora天貓買,我參考過佢買嘅資料同時間都吻合,你覺得你可以用佢嗰盒做參考

可唔可以影相俾大家睇吓?同埋絲打會唔會同佢追討返?
假嘅d色明顯差d
其實以我入咗幾個所謂批發Group幾日,俾我嘅感覺係:
1. 應該有啲真係大Group/直接搵到大陸貨源/淘寶,長期會擺新貨上去,最多就一定係香水/護膚品/化妝品

2. 有啲細Group嘅管理員混入去,細Group嘅管理員就自己開一個細Group喺其他大Group度Forward嗰啲新款出嚟,俾所謂嘅零售/IG Shop/Carousell去訂貨

3. 嗰啲零售/IG Shop/Carousell見到水位咁高,開個AC出張相就話做生意,其實佢哋一見到所謂批發價錢已經知道無可能係水貨咁簡單,但打段咩買前必睇通告,戴曬頭盔話係平行進口貨/水貨/聲稱各國DFS買入

4. 大家諗吓我入嗰啲所謂批發Group好大機會唔係咩一手貨源/一手批,你哋睇返我擺出嚟啲批發Group相大部份$300以內已經可以買到Lamer/Estee Lauder/Clarins/SKII呢啲牌子套裝,一套仲要有幾樣嘢嘅貨Size,你話班IG Shop一係就窮到未用過唔知價,一係就恨錢恨到明知係假都買假貨俾人,用到人爛臉出事咁黑心?
歡迎上嚟update我!雖然呢個post推得慢啲,但我會繼續覆,之後都會喺公海出返post主力追撃返GLOW,追撃完佢再追撃上面有講過嘅poyi,唔好俾佢哋以為香港人過多幾日就唔記得

Poyi葆沂明知自己個名咁偏都仲俾自己男朋友仔煒程打出嚟真係好恩愛

Poyi 係咁改名,仲要block咗我追撃佢個IG,不過我都有好多IG架

不過都要多謝佢,如果唔係佢啲post無人like到要佢自己開AC我都唔會睇到

你都幾得閒
日日都開post
下 但我係呢間買過兩支 證實咗都係真
醒下
由頭到尾其實得你一個在意佢係唔係想上位
柒少陣
我屋企有10支Jo Malone有啲專櫃買 有啲旅行買 可以慢慢比對 例如支香水嘅噴口題外話 呢間個店主好好 可以面交check清楚 唔係好似啲「平行進口」假貨要寄
其實玩開香水 明眼人一睇就知真假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞