IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
如果DEL咗IG SHOP可以報警,因為DEL咗IG SHOP唔聯絡你好大機會變刑事罪行
咁你返屋企早啲訓啦
想問吓絲打949你肯定係銀行? 我上網搵FPS無銀行編號949,反而八達通係949,另外想知個名係佢俾你定FPS過數顯示?
絲打刑事你唔落簿無人幫到你,你上得嚟問意思我唔想嘥你時間同心機去俾啲無用嘅意見如果你真係堅持唔搵咁真係見財化水
個名佢俾我嘅 佢FPS登記係用八達通公司
好 多謝屌醒
咁佢真係有心走數,你如果有心追更加要報警,雖然我唔肯定,除非佢真係用自己登記嘅八達通,但佢有機會喺客服求其買張八達通,等你過完數就退卡,個名可能作嚟騙取你信任
間girlsboss都del左ig
大家睇吓啲套裝咩價錢,咪知道黑店店主賣一盒俾你已經有幾FATFAT

一枝$180,佢哋擺上IG SHOP夠膽死賣4-500蚊甚至更貴

呢枝仲要貴多截

有追開黑店都成日見呢盒Hand Cream啦!

五枝細細枝一樣出事

幫推
好撚柒豬
其實啲狗係咪5000樓下唔受理,好似好小錢係唔會受理
唔係唔受理,而係要先過海關證明係假,再去報警至於上面有絲驚海關會唔受理,其實唔洗驚,已經有絲打報咗海關如果驚可以先打電話問吓職員意見,再親身上去報案都得
我諗可以開係娛樂 / 潮州台?
吹水台唔係特登搵都未必見到個post
樓主好勁 幫推
女人錢真係好易搵

推推推
大前題人哋係賣正版,梗係走正常程序咁佢係咪如果無貨只可以退半數?定係一定要有貨先肯退全數?絲打唔怕煩又無所謂,直接大佢唔退海關見,反正盒貨我唔敢用亦唔會俾返放出去呃人
啱啊 佢標榜正版 但賣假野 仲話正常程序
貌似係,冇貨退半數,如果佢未轉軚
我大過啦,佢直接seen我,但後尾我又check到佢del l晒d post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞