IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
IG黑店賣假Jo Malone香水
https://lih.kg/2351182

等陣可能搬返重要相/片過嚟因為我唔太識要慢慢UPLOAD,之前有巴絲話要分真假可以擺上嚟WARM UP先,我未打嘢覆大家又方便啲唔會MISS咗
Lm

想問有無人係ig BBG shop買過衫?
佢賣啲貨真定假?
推 仲有啲仆街facial IG
啲圖假撚到 同一張圖 p一p就話係after
有間ig shop叫 this way,我見好多朋友都有係到買嘢,想知佢有無賣假貨
嗰間出名垃圾㗎喎 官方網站都有嘅嘢都可以買貴10至20%
依間野幾時收皮
又藍扮黃 又剝削員工 食水極深
lm
話說我繼續追撃假貨 Jo Malone 香水,又見到呢啲應該就係之前絲打講嘅批發圖

咁我就DM個店主,又係串過馬撚!佢本身喺我紅色標示嗰個位答咗句係實物圖!

既然店主堅持係真貨,咁就會一會佢,當中一定有一套老是常出現嘅12枝香水套裝

另外今次佢驚我分唔到啲香薰,所以喺香薰隔離非常貼心地擺個假紙袋

呢間同GLOW一樣,又係指我未買過+對佢有偏見,唔該我對你嘅印象完全來自你堆假貨相,假到咁要買完先知就傻豬啦
Po文幫推
推到假店收皮
買過一兩次 係貴 不過最擔心都係真偽性
好多人follow 呢間野應該發過豬頭
你收到個版本包裝應該係新版,我見BIODERMA官網都係佢俾你個包裝,但係C字位係怪怪,建議去萬寧 ( 齋睇唔買 ) / BIODERMA 門市對吓,我依家再上網睇吓有無多啲實物圖
追左一日post
覺得應該由源頭打擊
啲假貨批發呃啲on9店主入group
呃9佢哋話係平行進口貨
佢地on99咁以為真係水貨又賣俾人
睇上個post 有啲批發仲話可以幫手代寄俾客
啲on9店主賣緊假野都唔撚知
因為冇撚經過佢地手 呢班人衰on9

究竟啲假貨點黎香港
啲批發group主先係最撚可恥
點樣可以搵到啲所謂批發出嚟
呢間黑店食水深到仆街
咪幫襯
另一間IG SHOP又係買假香水,仲堅持正版水貨好嘢

希望大家幫手推
push
無出過都有水貨 真係誇撚張
幫推留名
https://t.me/joinchat/R7O14xlYtkpwRIwoK1l2ww
上回講到 上面個批發grp有成400個谷友
係咪就係你講嘅源頭
似8成ig shop都傻更更係到拎貨
入咗去見到一堆批發圖同樓主po嗰啲一樣樣
碌到個ig page 講緊佢呃人幾萬蚊貨 又見佢追究唔到
樓主可摸以入去睇下
有錢都唔係咁嘥 ,推推先
之前係朋友ig shop訂左支JM $43x 攞左去專門店比較過隻味 冇乜分別 可否幫我睇睇真假🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞