IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
同glowverily.beauty風格好似 連啲post用嘅字眼都好似會唔會又係佢
有冇人係heresshop買過香水?

Carousell有好多呢款禮盒裝賣$2xx - $3xx,係咪全部都係假?
你諗下真有冇可能咁平就知
唔好貪小便宜就唔會比人呃到
咁sasa會唔會都係賣假?
水貨
都有人話有假
我自己覺得都係係專門店買最好
最多都係機場免稅店
DFS 個啲有折都平好多
但當然無平到jomalone 300啦
想問有冇信得過嘅dfs代購? Dfs買平好多但又冇會員

同問真唔真,有曬地址同網站
想問一問網上成日有jo malone 一盒有差唔多21枝,係咪真係有成個product ?
我想喺官網買,但係揾唔到有呢樣野,定佢其實係限量?

有冇人知呢兩間係唔係假
就真係好平 不過要訂成三個禮拜 另一間都叫正常啲
假貨

同埋假貨

如果係呢兩間買咗嘢嘅就自求多福
假貨
即係由始至終都冇呢個product?
仲諗住可以買添
詳情可以睇下呢個post啲圖 都唔少巴絲cap過出嚟
好吖唔該你,因為我知喺到ig carousell都係假,諗住揾frd去外國買,點知原來係冇呢樣野

我仲以為係special gift set添
好彩冇買到
死啦 呢間我中左招啊!我買左兩支香水送比屋企人!最重要係我仲買左支double serum自己用啊!我見佢主打賣呢支野多 仲係q&a果個 story度直頭錄片拎左兩支double serum出黎教人分邊支係假 邊支係真?咁我就信左佢果d係真貨!

咁其實佢賣既double serum係咪真嫁?我真係唔識分如果係假既話 我咪會爛面
請問有沒人知?
有無見過ig page 2for.everdream 係真定假,見到佢啲香水好平
又係呢套假到出汁啊!!!

想知點解假?因為jo malone 無出過?
Yes 真係無出過呢套,
而且你諗吓$350 已經無可能買到中間嗰支,點可能仲1套12支
其實個樽係真嘢唔出奇
我本人唔會買名牌香水/化妝品(窮撚學生),但我好鍾意睇人講啲嘢係真嘅定係假貨

以前睇過一條中国嘅片係話有啲假嘢嘅廠會買/執人哋用完嘅化妝品、護膚品空樽,然後入假嘢去賣俾人
香港DFS會員每次買都有好多折? 我見ig shop啲DFS代購好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞