IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
之前咪俾人踢爆過有假貨
藍架唔好鬼幫襯佢啦
仲有sasa啲真貨嘅部分 平得嚟 好多時都保存得唔好 有機會變味變色 品質冇保證
唔會係個到買
佢啲專櫃對比
Sasa 卓悦 龍豐都一擔擔登唒報有假貨
LM支持樓主早排無啦啦彈咗好多假貨鋪出嚟,睇到眼怨
絲打小心啲好之前喺其他post有推過呢間即刻比人喺樓下屌我係打手,惡過狗啊啲人
LM
假唔假我唔知,但通常過期/就快過期

佢地會捽走過期日期,上埋報紙https://youtu.be/UTA0bH5Dlz4
行過見到佢廣告 禁入去佢story
見到佢今日啲到貨Jo malone 又係個12枝套裝
頂,幫襯咗一間段字一模一樣,都係嗰盒12枝裝,見到大家咁努力狙擊我又走去聲討,一開始佢話退半數,我話想退全數兼唔好再賣,佢答翻要順豐翻d貨比佢for 同供應商對質,但佢一開始話冇單,jm9當禮物送l晒出去點收翻。而且見佢即刻收埋咗/del咗d ig post...

求救求救 點算 唔開名住 佢唔合作就再睇下點
唔好意思 㩒錯負評
100% 支持
推推推
Penhaligon’s獸頭有新舊版唔同 但仲有個方法 真嘅噴嘴仔細彩係有數字 假嘅應該冇 你睇睇
仔細
如果心態收得返得幾多就退半數/大半數
如果心態係 All or Nothing 就企硬退全數
想問絲打你買嗰間係咪我哋之前擺過出嚟?定純粹你見到同一盒假貨就醒覺同埋你買咗幾錢 ??
食水好撚深
另外 好耐之前喺佢度買過件衫 順豐寄但佢寫錯我電話 搞到件貨明明嚟咗我個站 但唔係我電話搞到我拎唔到 又退返返分流站 同bbg講 淨係識得叫我打上center改 但center話係要bbg親自打過去改 然後搞咗成個月先拎得返件衫屌佢老母 on99 bbg
點解要俾返啲貨佢對?佢唔會有存貨架咩
有無cap過圖呀買嘅時候 記得keep返record
推死班八婆
佢話肯退全數但條件係順豐翻件貨比佢同供應商講。

佢呢間呢度未有提,我係買咗之後冇耐就見呢個po彈起咗,但我真係難啲比得翻佢,送咗流嘢比人仲要問人拎翻咩

收到嗰時其實覺得怪怪哋,打開有好濃烈嘅怪味,好似係個啲質素唔好嘅臭膠味,新嘢會有嗰啲味,唔知你明唔明我講咩但又覺得冇證冇據又唔識分,如果唔係你哋我都唔知我有機會討翻個公道

3xx買咗 抵死 平嘢冇好嘢
另外,佢一開始又話冇任何單,話自己只係中間代購,但又要我比翻件貨佢同供應商講,我問佢點證明比供應商又唔答,叫佢自己再同供應商攞貨又唔理,死都要話要翻件貨
佢話自己係中間代購,冇現貨,亦都冇見佢po實物,當初佢都係直接順豐比我,我有嘗試話面交,始終呢個易碎物品,但佢話只可以順豐。
各位巴絲 小妹早前上網買香水 俾完$過完數 講完用852 express寄 然後條友第二日就delete咗account貨我到兒家都未收到 又搵唔到條友嘅contact 應該點我得佢轉數快嘅資料

去搵差佬落口供
唔想搵狗幫想自救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞