IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
好多應該係同依間拎貨,我上次見glow偷圖都係依個櫃依個background,依家搵唔返
我都覺應該係到拎貨
個background係灰色櫃
見之前GLOW ig story 都似
其實有冇得報海關拉曬啲假批發,覺得應該由源頭打擊,最近Facebook好多依啲香水批gp,全部都假野黎,但係又覺得海關未必受理
原價1600?
我條女買新味都係千頭
除非呢隻味特別貴
點會有人上ig shop買
仲貴過專門店
咦 突然發現自己俾vnus.hk block 9左
心虛?
呢啲係佢del相前cap既 不過我廢 好多都冇cap到見佢有買dyson 我都唔識分真假
連my.elegantsis都block埋我,vnus.hk 又有follow my.elegantsis,到底係咩關係呢?
佢private 咗ac

請問點分真假?
https://youtu.be/b4pyjruRHes
突然醒起有台灣youtuber拍過片係將真假嘅香水做對比 希望幫到你哋啦

大家小心應該係同一個
追哂兩個post
啲假貨真係勁猖狂
希望買咗假貨嘅人唔好怕麻煩去狗屋報狗 有海關就報海關

我上兩個月都上網買野
不過我就連貨都收唔到
雖然比人呃左一百
但我都有去落口供同表示願意拉到人嘅話會上庭做證
同埋太多人中左同一間既伏
開咗個苦主group同鼓勵大家不論金額多少都去報狗

好多人都覺得 得果一百幾十當跌咗
但我真係睇唔過眼佢哋賺呢啲黑心錢
唸起嗰日有個打手拍曬心口,話自己喺GLOW買完枝Byredo香水係真但係圖才無張真係笑而不語

出黎回應未? 想知仲有咩可以回應
加油樓主!黑店真係有好多,最憎啲店主明明知道個價錢咁平一定係假,仲要咁多利申,有腦都知道有問題!
BTW 想下問你上次幫絲打追萬幾蚊貨嗰單嘢點?
我都想問呢間 之前差啲買咗,又係有嗰啲一式一樣平行入貨購自DFS嗰啲廢話
推 要開係潮流台不斷推
大家覺得如果我今日開新POST整合講GLOW應該開喺潮流台/娛樂台
另外想知啊GLOW店主Noklam準備好解釋未
無錯連登一見到有人開追撃IG SHOP嘅POST就覺得樓主一定係買過嘢/笑返喺IG SHOP買嘢嘅受害者轉頭問題係點解要Blame the victim? 而且呢啲舖頭先係大話連篇,賣黑心化妝品+護膚品+洗臉機+香水俾大眾,到時用到客人敏感爛臉一定唔認數賣假嘢賣到咁串,我一定會繼續追撃!
因為絲打採取咗行動,我唔方便透露太多,但係大家小心我上面講過嗰堆,包括當中最串嘴嘅Poyi,同埋Lo Wai Yi Jenny + Lui Ka Yu 黑心情侶嗰3間舖,另外唔少得仲有黑心串嘴之首GLOW
開係潮流台啦 個post 可以關於於IG香水黑店 俾大家投稿黑店 集大家力量杯葛「平行進口貨」
希望咁多位巴絲可以幫手推,好努力做整合,只係唔想有人再俾人呃
IG黑店借「平行進口貨 免稅貨」賣假 Jo Malone 香水 護膚品
https://lih.kg/2360144
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞