IG黑店賣假Jo Malone香水/護膚品/化妝品 2

513 回覆
152 Like 4 Dislike
好奇想知如果發現全港既大大小小既網店大家既價錢都係低專門店一截,又出現過專門店無出過既set裝,係咪證明除左專門店外,大家既貨都係有問題呢?

求樓主既專業分析
開到2就冇晒聲氣
再推
警世
影埋後面張label睇下?
唔緊要,有商業登記其實仲好,始終佢點DEL都會有得追究,當然大前題部門/公司要做嘢!不過絲打好醒,佢又會咁好俾埋你
分明係
依家勁多ig廣告都係賣假野
之前follow一間鋪(賣真野既)
佢report人地賣假野
後尾間鋪成個ac比人刪埋
勁黑暗
但我見唔只淨係IG SHOP,你求其係Google到search化妝品、香水網購,好多代購網站都係咁樣,仲要有晒實體店商業登記,果啲又有冇問題呢
會唔會整個google excel俾絲打買嘅嘅時候check
自己上網見到就入落去/開個ac俾大家報料
可以幫下手
其實係咪全部鋪都係同一到拎貨
個大批入假野
咪全世界都假

但我都係ig買過 有啲係真貨 但又好平
去專櫃問sales都話係真
所以真係好難分到
我諗都係同一批貨
小紅書見d人講仲有越南假貨
成本比大陸既仲低
話d Tom ford 幾舊水已經有幾支
依家流通左好多假野
我上個POST見到中間有幾間真係賣正版,佢哋價錢可能都差一截,只要佢賣正版我就唔會多事,但賣假嘢我揭穿你你仲要串柒柒我就一定追撃你
至於咩SET裝咩10枝12枝嗰啲,其實大家只要上網一搵就知有無出過,所以賣緊上個POST嗰幾款仲企硬正版+有埋商業登記都要睇路!暫時睇到最誇張係大量25枝套裝,明明人哋限量,唔知點解可以有咁多貨呢
大大力推 賣假嘢正仆街
以後都唔敢貪平嗰一兩百去IG shop買香水啦
買過幾次,嘢就無咩問題
但就真係好耐同埋好貴
依家都未必再會係佢哋度買
推到呢班黑心店主仆街
強迫症睇到好辛苦
想請問有無絲打係以下呢兩間IG shop 買過香水?係咪真貨?

我自己買開啲比較小眾難搵嘅香水,暫時淨係見到得佢哋呢度有,想知買唔買得過

多謝樓主同咁多位
啲字大隻到啊婆都睇到

轉ICON先

唔該哂你地🙏🏻☺️ 如果係真我都安心啲 以後可以跟佢買

推到隻臭雞出嚟回應啦
九成想潛水一排過多排又出返嚟呃人
a.little.gorgeous 琴日已經有答過絲有古怪,今日出呢個POST就更加肯定
轉ed,多謝樓主提醒🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞