[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
JYP要成間公司一齊迷
我又唔係追開佢哋 btw支那7不了
順帶一提佢哋啱啱今日back door mv破億
加埋之前miroh同god’s menu今年三首破億
back door睇佢D舞台都好正
首歌叫咩名
God's menu
IU同防彈應該差唔多level
https://youtu.be/ZLRjZnowWGo

耀燮新ost有冇人聽
Lm
mago好好聽
佢啲戲一般啦,其實好似《舉重精靈》嗰啲簡單青年戀愛,OK 嘅。之後係《河伯》嗰嘢最伏啫...本身演技已經一般,又拍正申世京呢件極品,老虎都死。上次拍《耀眼》畀返韓志旼 lead,就正路返晒。

近排佢又有套電影上畫,又係拍韓志旼,唔知是咪拜到門認人做契姐。係嘅話應該都有助前途。
啱呀...唔好有二號男主角同女主角有感情線就得嫁喇..
Lee Seung Gi will release his 7th full album 'THE PROJECT' on December 10

BTS RM and J-Hope will feature on the 7th track

webtoon啲歌 首首都上melon 榜
agger 申世京本身啲戲都屎佢同車銀優嗰套又係冇水花
有嘅 被人鬧嘅水花算唔算
兩條友鬥戲屎,結果好似係「臉蛋天才」鬥贏...我諗申小姐應該好開心。
車銀優個時先第二定第三套擔正
申小姐起碼都做過十套以上既女主角啦,做極都咁屎戲
咁呢樣又真...做多人十幾年先至贏半個馬鼻,so9sad~
@米兔的韓流生活

【Newsen】[BLACKPINK“首次線上演唱會很緊張興奮,每天都在練習”]4日,BLACKPINK通過YouTube進行了“BLACKPINK - 'THE SHOW' ANNOUNCEMENT LIVE”直播。

智秀“成員們都特別想和粉絲BLINK一起度過今年的結尾,所以雖然是在線上,但大家一致同意舉行演唱會。一公開要舉辦線上演唱會的消息,我就緊張了,我們每天都在練習。雖然沒能親自見面很遺憾,但是能夠這樣展示舞台,真的很激動。”ROSE“一想到BLINK們在家裡舒服地享受我們的演唱會,就非常期待。”JENNIE“雖然沒能見面,感到很遺憾,但舉行演唱會的話,年齡小的朋友們要從家裡打包行李過來,現在這樣可以在家裡蓋上毯子邊吃爆米花邊看,這樣很好。”LISA“還可以喝著熱巧克力。”~
@米兔的韓流生活

【spotvnews獨家】[張聖圭連續2年擔任《MBC歌謠大祭典》MC,與金宣虎合作]4日,據spotvnews獨家報導,張聖圭將擔任於31日播出的MBC《2020歌謠大祭典》頒獎典禮的MC ,與金宣虎合作。至此,他已連續2年擔任該頒獎典禮MC,將展現怎樣的全新面貌,備受期待。
@鳳凰天使TSKS

#徐章煇新冠檢查結果為陰性# 徐章煇新冠肺炎檢查結果為陰性。徐章煇的經紀公司方面今日表示:"徐章煇3日接受醫院檢查前首先進行了自我隔離,檢查結果徐章煇和造型師都被判定為陰性。"

此前Trot歌手李燦元被確診為新冠肺炎,徐章煇的造型師也同時負責李燦元的造型,為了以防萬一徐章煇接受了新冠肺炎的檢查,也沒有參加JTBC《認識的哥哥》的錄製。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞