[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
我覺得仲可以睇埋出年嘅
彩瑛生仔都唔會對twice有影響
又唔係啱啱出道其實有咩所謂
同埋佢地又唔係公開到唔戴罩係街到攬攬錫錫
唯一 女團賣到過千萬隻碟
Twice 都無主動認
邊人爆先認
除咗外國line 同西女人之外
其他人出有冇人買碟係個問題
一睇 NiziU咁勁
其實佢哋係咪已經退休mode
佢地個別出來發展,未睇到邊個可以獨當一面
閪女人有啲機會solo
火車頭同男人婆做演員
多腎做綜藝(雖然唔好笑)
其他諗唔到

抄concept抄mv抄舞抄fandom name都咁厚面皮當無事發生過
starship自從啲人走晒之後 營運做得好差
幾時放棄捧idol 捧下啲solo出嚟唔好咩
雖然成隊都無一個有綜藝感
但多腎真係一啲都唔搞笑
成班人上節目好似死魚咁屌十下先叫一聲
Sana綜藝感好似仲好過佢
@鳳凰天使TSKS

演員朴素丹的為新冠肺炎檢測結果為陰性,兩週後她將重新登上話劇舞台。公司方面今日表示:"朴素丹演員6日上午被診斷為陰性","正在和保健所聯繫","雖然(目前)尚未被列為密切接觸者,但從預防的立場出發,已經進入了自我隔離的狀態","如果自我隔離結束後沒有異常,將重新登上話劇《昂利爺爺和我》的舞台"

此前話劇《昂利爺爺和我》的製作公司表示:"與朴素丹有過接觸的所屬公司職員在4日晚被診斷為陽性。" 朴素丹和相關職員曾於本月3日舉行過會議。話劇《昂利爺爺和我》在5日立即中斷了演出,演出將從本月18日開始重新舉行。

朴素丹出演的JTBC《感性露營》方面表示:"已經進行了明年1月播出的拍攝。 因為暫時沒有拍攝計劃,所以沒有影響"。
KBS與MBK共同製作的選秀節目<trot全國大會>首播收視率16.5% ​​​​

@米兔的韓流生活

【每日經濟】[EXO XIUMIN x李浩沅今日(6日)退伍! ]據報導,EXO成員XIUMIN和INFINITE出身李浩沅將於今日正式退伍。

最近因末年休假出來的XIUMIN由於新冠肺炎疫情影響,在不回歸部隊的情況下,於今日直接退伍。受疫情影響,將不會進行另外的退伍活動。至此,他成為EXO中第一位退伍的成員。

同時,去年2月入伍,作為社會服務要員完成國防義務的INFINITE出身的李浩沅也將於今日退伍。
下年真係拎番雙塔估計都係唔識點捧
韓國人到底有幾咁鍾意trot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞