[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
想睇17、monx
啱聽
唔洗次次dance break先黎影個場有幾大有幾多人
想睇nu’est
年年睇到呢個shot 都好嬲
MAMAMOO又係有需要上Queendom咩?
咩叫有需要? Kingdom幾時係幫唔紅嘅團上位嘅節目? 係嘅話應該搞RTK2或者The Unit

無RTK嘅話,邊個上Kingdom都得
但當初分得RTK同Kingdom就應該有返高RTK一個level嘅團上,請唔到人就唔好搞
睇頒獎典禮都係想睇佢地同打歌唔同既舞台
點知夠膽死係改左既位拉開個鏡頭
SF9都冇得上Kingdom要上RTK啦
就係個死人名改做Kingdom先咁撚煩
根本呢啲就係真人show嚟
等啲新一代有人識,出得道耐嘅又試吓新嘢,有跨團合作
好似以前二代團上好多綜藝,喺螢幕前多啲互動咁咋嘛
結果因為個節目名就定準則、搬龍門又多質疑
我三隊都有興趣會睇呀
覺得人哋唔夠格叫King就咪睇囉
17到而家都被人話唔夠格係一線啦,講嘢
佢哋幾時有上rtk呀?
最初有請到佢地但最尾扮大牌唔去
咁你又話拎過三大就有資格上kingdom?
點解一定要上rtk
好彩大牌左咋
如果去左rtk
點知請去kingdom既團咖位仲低過自己仲唔激死
變相自己降lv
唔係我講
不過即使SF9拎過一次都唔代表佢地同其他一樣拎過3大既男團同一層次
你覺得SF9同GOT7,17,MX,NCT呢啲同level既話,咁佢地咪應該上囉
但9成9人都唔會認同啦
你講呢幾團根本就唔會上kingdom啦
咁我又覺得另外3隊紅過SF9
數字上睇到就係咁
如果佢地都唔上
一開始就唔應該分乜鬼RTK,Kingdom
根本就哂氣
就係呢個意思
依家點睇都係rtk 2.0
佢哋應該都驚咗呢啲show
啱呀 一開始唔搞咁多嘢直接搞kingdom 而家一定冇人嘈
就算本身對ateez有啲好感 都覺得直接上kingdom唔太合理 因為佢音源成績真係好差

不過既然而家搞得成 就希望啲老團都玩吓啦 因為目前公宣嘅依三個團之間嘅辨識度唔高
不如大家講吓希望邊啲團會參加啦
想睇nu'est winner teentop
雖然好似都冇咩可能
呢兩隊都RTK d隊成續差幾皮 上次個班真係韓國wfc
開viu TV 先知道原來今日mama
睇左陣,悶到...
聽講mmm係因為rbw強制佢哋要去
幾時到防彈表演
造假女團仲好意思拎獎
兩個空降閪要唔要面架
個獎根本唔係屬於你嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞