[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
以呢間公司黎講已經好好,反而睇下小娟既創作力到頂未
今次首歌唔錯
如果真係出MV, d cg要搞搞佢
其實Lion唔打歌有d可惜
成個concept成首歌都好型
Lion 係近排出個d 比較好
Oh my God 個d 完成唔會想再聽
Dumdi dumdi都come聽
Ateez 好似喺日榜1000名不入
唔係話skz 同ateez 唔好但係佢地韓國人氣 個節目好難叫Kingdom 囉
https://hk.appledaily.com/entertainment/20201206/B3SCMSW7NZGBZNYYNM3H3TYUDI/

//缺席照得獎獲讚

頒獎禮進入尾聲,最佳女團由同樣在各地人氣爆燈的BLACK PINK奪得,雖然BLACK PINK沒有出席,但她們仍連奪最佳女團、Worldwide Fans’ Choice Top 10及最佳舞蹈表演女團三個獎,加上EXO的伯賢和IU同樣在沒有出席的情況下獲獎,令不少網民都大讚今年《MAMA》終於不是分豬肉,亦不是出席者才有份的頒獎禮。//

蘋果你冇野啊嘛
如果搵到一隊好似AOA咁既男團都好啦
最接近應該係highlight
雖然係拎過三大一位
而且好似就快全員服完役
但係唔似肯陪你玩
無咗龍俊亨點玩...
Highlight過多幾年上得神枱㗎喇
淨係一個歌手王都贏曬
呢啲大前輩洗乜上呢啲節目
係唔係咁紅姐 應該keep住有錢搵嘅
之前有人喺kpop po講過話佢阿媽成日show港女成日請佢阿媽去旅行
講真有錢搵下都幾好啦 最差嗰啲解散嗰陣分分鐘要還債
你無一隊有資歷/有本土人氣既團
好難吸引到街外人睇
當時queendom個陣容真係世界級
不如RTK拍6輯先再搞kingdom啦
所以被人笑係road to kingdom 2
如果上面個傳聞係真,好多一線組合覺得ATEEZ唔夠班先唔玩Kingdom
所以依家咪有咁既配搭
BTOB, Seventeen , Monsta X 上都合理嘅
Highlight 太over 喇..
Highlight上去只會自貶身價
雖然唔中意twice 但真心呢首唔錯
比起今年more&more 同I can’t stop me好聽好多
二代基本上真係唔洗玩呢啲...
三代玩就差唔多..
四代就真係未夠班
我覺得係咁囉..
Goodlife有兩個人嘅 唔怕
請夏中咗武肺

Get well soon
KPOP群組:
UP10TION Bitto
UP10TION Kogyeol
Everglow Yiren
Everglow Sihyeon
IOI Chungha

Mr. Trot 李燦元

Berry Good manager + CEO
接受唔到
咁後生,應該冇事既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞