[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
垃圾Starship累街坊
冇野叻,做假最叻

Weeekly同Play M無辜中槍
女新人獎佢地唔拎邊個拎
AAA比咗Secret number
派嗰陣真係呆咗
不過睇完最尾結果之後 ok AAA分豬肉不意外
清快啲走

清咁勇......
只要有可以海外參與投票既獎
因為secret number有印尼成員
投票都可以拋離其他新人女團好多
駁唔到 唯有偷偷留下負皮+end topic
SN贏在有個印尼妹,幾位前YG練習生,仲要風格撞岩哂外國人口味,所以投票先咁高
睇下twitter幾多人見到Weeekly贏新人獎叫哂春就知
直接搬Blackpink咁紅既原因去解釋SN投票都唔會錯
吓 佢地個程度 拎多幾個都拎得起有餘啦...
講緊係國內外幾多巨星都話欣賞佢地
(當然唔排除有d係純粹r frd嘅)
到真係比咗其他人拎又會比人屌分豬肉
其實公開得戀愛就預咗
尤其係呢類賣形象既團
其實開始轉型成績已經差左
覺得yes or yes係唔錯嘅發展方向
fancy歌係ok 但個mv......
係喎 有宣美喎
不過都係jyp勁啲
啱呀,講呢句嗰個人,講完自己有冇打個冷震?
但係佢地連普通都唔係喎
之前黑哨搶人地個新人獎 依家比人搶番
但我想睇C團拎MAMA新人獎喎, 咁C團仲柒啲...
Cravity 聽日都會去MAMA
Lm
momo拍拖hurt9班日韓once
簡直雙重暴擊
佢地新日單今鋪連十萬都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞