[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
所以有啲人有樣唔代表識做戲
只不過有樣係贏在起跑線
就算戲屎都有個樣頂住先
人哋34歲出道十年
佢34歲出道廿年喎
算keep得好啦
佢係原型呀嘛
同埋有啲人角色嚟嚟去都係差唔多,例如李敏鎬都係
一嚟轉咗公司管
二嚟垃圾CJ係最後一次cb唔會落好重本(理撚得你 cap完水就走 造唔造假都係咁話)

個人認為violeta個MV最靚
李敏鎬畀人話過左30都冇演技
有樣係有著數
但過多十年八年演技都冇進步
實畀人插
但係音樂性同演員嚟講 iu贏九條街
演員唔評論
音樂性黎講 BoA無得輸啦
人地出道24年 紅過幾多首歌 成個亞洲 日本紅到無人唔識
當然年代唔到 連登仔未聽過唔出奇

成日咩都拉埋IU黎講 唔同年代邊有偈傾

同埋仲好意思講演技
IU收視毒藥wo
係得連登先吹奏佢演技

話佢唱得 係服既
但J女就J女啦
講咩演技
我聽開spotify用最細聲,到上個月都係,而家音量要開到差唔多一半仲以為我對耳聽到聾咗
收視毒藥坐咗幾多年?
佢就好彩,女主角搭救
IU升左級
論演技 仲勁過秀智
收視毒藥
佢套HOTEL DEL LUNA根本就係IU既換裝SHOW都有10%
IU 係步步驚心後就upgrade左
我的大叔 hotel deluna 收視口碑都有
佢樣都開始殘
今年果套君主 女主角都救唔到佢喎
套套都係做有錢仔
只係20代有錢仔同30代有錢仔既分別
@鳳凰天使TSKS
rapper Chillin Homie於5日通過自己的INS發表了長文,說明了從《SMTM9》下車的理由以及自己的心境。 Chillin Homie表示“因為是第3次出演Show Me The Money,本來想要呈現比前兩季更好的模樣,但因為健康問題只能下車,我也比任何時候都要遺憾。”,“拍攝開始之前就患有抑鬱症與恐慌障礙,服用藥物後會讓人發呆變懵,所以害怕阻礙到錄製就沒有服用藥物,但是隨著症狀逐漸嚴重,對於甚至連前一天的事都忘了的情況感到害怕,處於可能患上阿爾茨海默症的狀態,所以選擇了下車。”,同時也向《SMTM9》的出演者與節目組表達了謝意,表示會以更好的模樣帶著更好的作品再次出現。
@米兔的韓流生活

【dailian】[ITZY進入Spotify•YouTube年末結算排行榜,2019年出道組合中唯一進榜組合]5日,據國際音源平台Spotify最近發表的“2020 Wrapped”, ITZY迷你2輯主打曲《WANNABE》進入了“TOP STREAMED K-POP SONGS GLOBALLY”部門TOP10。據悉,ITZY是2019年出道組合中唯一登上該榜單的組合,展現了“四代代表女團”的潛力。

另外,該曲MV在2020年1月1日至2020年11月15日期間統計的“2020年YouTube韓國國內最具人氣MV TOP10”中獲得6位。恭喜一擊

@Korean搬運機

Melon空降
SHOW ME THE MONEY 9 Episode 3 空降一覽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞