[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
有咩問題?好明顯關聯公司圍爐喇
Top 10 MAMAMOO,Seventeen 同埋ITZY無份?
佢哋成年啲音源呀,碟呀都唔差㗎喎
最底嗰兩個擺明係豬肉獎
新人獎都想笑⋯
真咩
轉型之後4首歌,i cant stop me 都算最難聽個首
Feel Special > Fancy > I cant stop me > more & more
Twice幾時放人solo
MOMO?
睇頒獎典禮咁唔公平首先睇吓佢個評分準則 mma top10唔計賣碟thx
自己睇返分數啦 淨係計音源都冇你上面講嗰幾隊喎
迷之獎...
真係得淡笑
成日話啲頒獎禮分豬肉,亂咁俾獎,轉個頭twice冇攞獎就出嚟潤兩句,話佢地top3女團都冇獎,借啲衣又踩下twice
其實你地係想話個頒獎禮公正定分豬肉呢?
可能最尾其實係啱自己心水就公正,唔啱就分豬肉
分隊ok嘅
Solo唔好喇
係有嘅。。。。bts已經向歐美發展,因為武肺仲係韓國玩咋
邊有人solo到
你唔啱心水就話佢迷
咁大個評分標準準則喺度 佢都係跟住排
已經對比起其他頒獎典禮(mama)係最公平公開公正啦喎
估唔到今時今日仲有人講頒獎禮既公正性
I can’t stop me咁遲出.....
okay fine, end topic..
jyp搞solo唔多掂
除左佢自己 冇其他solo成績好
講緊呢十年 唔好同我講有rain
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞