[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
海外紅咁去海外做節目啦
就係要係韓國提高知名度
@韓流

#2020MAMA# 沒有給藝人準備待機室的MAMA
p1-3: 泰民說沒有待機室,所以和經紀人哥哥做了一個
所以藝人們都在哪裡待機呢
(cr theqoo) ​​​​

前日睇完個stage 都話佢殘,但啲人話唔係,都唔知有冇click 入去睇條片
平時一位都攞唔到幾個憑咩上kingdom
TBZ都係喺rtk攞到入場券先去到
佢哋應該去RTK
如果無RTK,邊隊去KINGDOM都得
但有RTK,理所當然要同RTK班人有段距離先啦
不如你提議幾個得閑上kingdom嘅團嚟聽下?
所有有三大台一位嘅男團
無人肯去咪唔好搞
疫情啊依家,根本團團都好得閒
三大都請到真係好威 MNET又贏
3隊出碟係咪都有10幾萬銷量?
除咗四大同101系列 近年好似得sf9拎過三大
CJ PROJECT黎...你話揼5揼
啲effect好正
無觀眾都有好處
唔使成日影影下個台又影觀眾睇到眼花
17年至今曾經拎三大台一位既男團

音樂銀行: bigbang/got7/bts/highlight/teentop/sechskies/seventeen/exo/nu'est/btob/epik high/infinite/ikon/nct127/monsta x/winner/super junior/sf9

音樂中心: winner/sechskies/highlight/exo/infinite/ikon/bts/got7/seventeen/nu'est/nct127

人氣歌謠: bigbang/shinhwa/bts/highlight/winner/exo/btob/infinite/ikon/got7/seventeen/nflying/epik high/nu'est

有邊隊似係有三大一位又有需要上kingdom?
好彩17唔去
唔想聽到普通話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞