[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
BoA Taemin正常長度,將EXO RV d時間分晒俾NCT
咁nct咁多人咁多隊同公司應該攞獎嘅又冇嚟冇表演
Yesmy red velvet and baekhyun
Btw其實我都覺得SM食相好難睇
想紅拋上Kingdom咪得囉我唔覺得喺mama表演耐啲會吸到幾多粉
如果Sana中既話,尋晚會感染到幾多人?
肯定洗左好多錢
係咪因為有太多新團表演 點解個lineup咁廢咁
Day6 0:00
覺得exo 之後sm 已經無晒章法,而家nct 搞到akb咁真係唔知點捧。
本身女個邊line up已經少隊架啦
結果表演時間 場景都差男團一截咁
好心唔好造咁多獎 俾番啲時間女團好冇
我好期待dolphin舞台架 大熱曲竟然表演都冇
女團音源第2 獎都冇 俾撚哂男團
希望彩瑛幫其他成員擋左呢一劫佢
仲有mamamoo idle omg 都係queedom參加者
黎個queendom medley唔好咩?
如果現場拎左獎就應該表演既話
Weeekly就唔會拎完獎就返左歸啦
IU都冇黎,又唔見MAMA分少少時間俾Weeekly
話哂都同一母公司
擺到明就係大公司有利益輸送啦
大家好。
這裡是IZ*ONE的共同管理公司Off The Record,Swing Entertainment。
根據今日突然傳達的演藝界corona擴散消息,
本社最優先考慮藝人的安全和健康,從主動應對的角度出發, 包括工作人員,IZ*ONE成員全員,將集體於12月7日進行corona19檢測。
因此,今日原定出演的NAVER NOW <PANORAMA IZ*ONE>取消,特此告知。
直到現在,沒有出現症狀,也並沒有收到防疫當局的檢查通報,
但是藝人和工作人員的安全是最優先的,我們為了自發、主動提前地採取措施,
之後檢查結果出來會迅速地、準確地將事實和之後的日程公開的。
拜託WIZ*ONE各位寬大諒解,
之後本社也會繼續為了藝人的健康和安全做最大的努力。
謝謝。

金彩元 油B 中肺炎死
下多人就要多啲時間咁bigbang咪頂多5分鐘
認真 上面埋lineup我一隊都冇追 但係女嗰邊我叫聽過下啲歌 男嗰堆cravity the boyz ateez enhypen treasure txt 我一首都冇聽過以前堆知名度咁低嘅團表演頂多3分鐘 依家成8分鐘都cls
咁今年老是常出現SM 力捧佢哋咪分多啲時間比佢哋囉
同埋睇吓你點睇囉 NCT係一隊定四隊(127 Dream U支那)
如果當一隊嘅話今年都cb咗十次
NCT 127-Kick it
NCT Dream-Ridin
NCT 127 Punch
支那隊X2
NCT U Make a Wish
NCT U From Home
NCT U 90’s love
NCT U Work it
NCT 2020 Resonance
可能要搵人自己搞過個頒獎禮先有得公平
【Newsen獨家】請夏近日參加了Gugudan成員美娜的生日派對,全員將接受新冠檢測
7日,根據Newsen的獨家新聞報導顯示,最近Gugudan成員姜美娜(音)舉行了生日派對,請夏也參加了。
在請夏被確診為新冠的同時,密切接觸者——聚會參加者也將接受檢查。
google左 12月4號 molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞