[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
舉重妖精好睇喎
我係因為呢套劇中意佢
不過佢之前有套河伯的新娘就真係唔好睇
@韓流

需要有人“犧牲”的本週SM打歌日程
原本本周有5組要進行打歌,但是因為目前規定了同一個所屬社出演打歌節目的組合數:音銀2組、音中3組、人歌3組
所以BoA和KAI出演音銀(p6),NCT U(work it)、BoA、KAI出演音中(p7),NCT U(90‘s love)、BoA、KAI出演人歌(p8)
另外了解此情況的SM決定讓組合出演the show來代替MCD,所以aespa和NCT U進行了the show錄製,但是本週因為電視台的原因the show停播了……
(cr theqoo)

唔係SM安排得咁差
都唔知打歌節目有同一所屬社出演數限制
排名準則係咩?
SM塞晒幾組藝人同組合係e兩個月都唔知做乜
我想睇BoA同Kai多啲囉
Aespa睇嚟睇去都係咁
正宗deadline fighter
南柱赫唔同李聖經拍既都唔好睇
南柱赫做男一被男二搶focus都唔係第一次嘅事
記得學校2015 一直覺得男二陸星材演得更出色
個結局係格硬咁湊男主女主係一齊咁
起碼有過巔峰期,好過某啲團萬年老二,成個事業都咁平淡
但我覺得佢呢套發揮算幾好了
唔好意思 想借個位問下有冇Spotify用家覺得 兩個星期前到聽歌音量細聲左

老實講佢無乜男主角樣
佢做男二好似好啲
佢啲劇本唔係差,但硬係覺得佢做得嘛嘛哋,可能因為氣場唔夠勁
可惜除左Apink之外,其他3組wfc
尤其係師弟,過哂上位既時間,之後又有大公司新團選秀團模仿團造假團全部出黎爭飯食
以後有冇得上Melon榜都成問題
Stray kids
原來ig followers已經有一千萬 o左咀
佢首廚師歌好正 身邊啲人都係因為呢首開始睇佢哋
Weeekly d歌唔錯
最近個次cb嘅back door都好正
佢地啲side track好好聽
我好鍾意mixtape: on track同Ex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞