[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
講錯左係二世祖先啱
韓國好似未至於仆直,但無佢入伍前咁收得
收視冇水花
OST陣容咁勁 但音源成績全部仆直
佢算唔算同金秀賢同期紅
我鍾意睇金秀賢多啲
就算係朴炯植同埋D.O.呢啲偶像演員都好似好過佢
其實我覺得男一個樣唔似車銀優係個feel似 反而男二好似權玄斌
慘,我一集都無睇
見到高金銀啲人都冇咩興趣
同埋佢地兩個唔襯
你講既另外3個人都係有演技或者演技有進步既人
但李敏鎬完全唔可以同"演技"兩個字掛鈎
李敏鎬本身仲要唔係idol
冇藉口演技差
李敏鎬最好睇嗰套應該係城市獵人
人哋作者話係,你就由佢喇
係唔明點解劇入面會突然鍾意對方啫

原來係咁,因為我睇開佢哋
仲有李鍾碩同埋朴寶劍,朴叙俊
同幾個型棍阿叔
李生都係做model 算喇
其實都係有賴朴敏英帶得好
我覺得繼承者們都唔差,不過我唔係睇佢,係睇金宇彬
繼承者們男女主人設幾差下
配角出色啲
vvs好正 特別係比賽ver
好困擾呀 我個耳機偏細聲 宜家開到最大聲都覺得唔夠 可以點搞
屌佢無啦啦減細咁多
你就毒藥 IU歌影視全能到仆街 比boa絕對有過之而無不及 boa
These Are The Line Distributions For All 10 Songs On NCT’s “Resonance Pt. 1” Album

Most lines: Taeyong (9.7%)

2nd: Doyoung (9.5%)

3rd: Mark (7.2%)

4th: Jaehyun (7%)
https://www.koreaboo.com/lists/nct-line-distributions-songs-resonance-pt-1-album/
用開airpod pro 我以前係鬧市先開到一半音量 宜家普通行出街已經要差唔多開一半 你唔講我仲以為自己聾左
係咪iu年代冇乜solo女歌手跳出 又或者冇乜人可以帶到自己人氣每年上升而又不下降
我覺得當年啲綜藝節目有好大效果 女豪又好 無挑歌謠際又好 再加上人品同實力 最重要嘅係個fan圈嘅作風 唔會周圍煽風點火 又周圍做善事 一提到iu除咗張床照之外 其餘全部都係好事 唔會令人反感
又唔係牆內開花牆外香嘅case 一直係韓國默默耕耘 再講出道都差唔多十幾年 咁都唔係國民級嘅邊個會係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞