[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
當面黑哨最刺激
ssak3仲諗住可以睇多啲佢地個stage
女團紅咁耐已經好好 下坡係必然
好撚期待呀...TREASURE 拎唔拎獎都無所謂喇..睇C團柒開心啲..
咁cravity同treasure比我憎cravity多啲
treasure 係yg乞人憎姐 cravity宋亨俊+姜敏熙+咸元進不了
加油呀, C團MAMA新人獎, 宋俊亨又可以做阿喊喇...
加油呀, C團MAMA新人獎, 宋俊亨又可以做阿喊喇...
女團拍拖就係咁
自己要倒米有咩辦法
你估你行實力咩
賣緊青春肉體靚樣咋嘛
以前日單都係出到好密
但次次都20萬+
估計NiziU會吸哂佢地啲日本粉
出碟多但質量冇保證 睇下啲mv就知
以前仲會玩下cosplay 靚啲嘅場景 正常嘅衫
jyp現加就係割韭菜式賺錢 用盡twice嘅價值
彩英拍拖對TWICE零影響
所以我講momo
我冇講志效大家心照啦
唔係咁講、實力團又出道好多年嘅話真係有大把人祝福,例如東神Max
今年出左4隻日碟
都唔知點解2隻要痴住韓專出
但今年賣碟都賣過百萬隻
其實話走下坡又唔係好明顯
只係有其他團今年飛左上黎
不過NiziU應該吸到唔少粉
見佢地成績好似都幾好
見上面講Twice
其實Twice算唔算神枱ed?
定仲有好遠?
NiziU大勢
Digital同streaming勁到爆 係冇其他團追到嘅程度
twice實力好啲嘅話
憑前幾年成績 上左神枱好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞