[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
未到最後就唔知喇
Pre-vote 都係贏到車尾燈都見唔到
造假社或者造假台畀造假團
合理呀~
@哎一股清流

【twt】#2020MMA# 獲獎名單
年度專輯大賞:防彈少年團《MAP OF THE SOUL:7》
年度歌曲大賞:防彈少年團《Dynamite》
年度藝人大賞:防彈少年團
TOP10藝人:金浩中,防彈少年團,白藝潾,邊伯賢,IU,OHMYGIRL,任英雄,ZICO,BLACKPINK,IZ*ONE
網絡人氣獎:防彈少年團
最佳新人男團:Cravity
最佳新人女團:weeekly
男團最佳舞蹈:防彈少年團《Dynamite》
女團最佳舞蹈:BLACKPINK《How You Like That》
最佳表演獎:Monsta X
1TheK原創內容獎:THE BOYZ
Twice咩都冇
話哂Top 3女團喎
咁twice今年真係唔掂呀嘛top 10睇音源同投票,佢哋又真係連前十都冇
幾難得有個典禮會覺得大部分獎都頒得ok
ITZY 都冇
無豬肉獎啦mma
cravity隊垃圾
有咩問題
其實唔洗三個大賞都俾bts 有冇咁勁...比個其他人拎下都好
最top既女團正常年紀大到差唔多30歲先會開始跌落黎
攻緊美
唔淘正笨柒改個名又出嚟引戰block撚咗好耐
請善用起底功能
咁其實佢哋又真係咁勁,以前都叫做可以分下大賞,宜家真係冇可能。不過如果佢哋冇出到dynamite,年歌就應該會係zico 或者 iu攞
Er其實都真係有
年歌應該係評審分高而贏 因為本身首歌8月尾先出 累計蝕人地一截
billboard 1位+ Grammys nominations
頒俾any song都覺得合理
唔分獎就話霸住啲獎其他人冇得拎 分獎就 話分豬肉都幾難服侍
佢哋八月尾出,但年榜已經爬到上第14,累計係輸但係唔係想像中咁多,投票贏成條街已經夠cover返,音源pak 610次 + melon週榜11星期冠軍。本土同海外破咁多記錄,唔俾唔得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞