[KPOP] K-pop 2020討論區(36)

1001 回覆
14 Like 135 Dislike
lm
原本星期四CB 慘...

原本2月避左一次 點知都係避唔到第二次
"3月1日所屬事務所終於發聲明回應,指金請夏結束意大行之行,於上月24日返抵韓國,同行一名工作人員因發燒,出現疑似新冠肺炎症狀而接受病毒檢測,最終確診,之後其他同行工作人員亦有接受檢驗,當中再有一人確診,而金請夏的檢驗結果則呈陰性,但為安全起見,金請夏將暫停工作自行隔離,而隨後有報道指其中一名確診男子是金請夏的經理人。"
【spotvnews獨家】[請夏確診感染新冠肺炎]7日,據spotvnews獨家報道,請夏接到曾與確診患者有過接觸的通報後接受了檢查,結果被判定為新冠陽性。她原本計劃發行首張正規專輯,展開活動。但因被確診,預計回歸歌壇和重新開始活動還需要一段時間。酒兒一定要早點好起來!
點解係佢呀
酒兒.....
running man辱華節目組會唔會跪
好撚煩
好人就中 好sad
又少套綜藝追 班大陸fans喊緊
咩料?
今次係咩
小姐姐好唔好人?
cb先中
請夏之前先拍咗個新節目,同埋sunmi/hani/omg yooa/本月chuu....幾條友又跑步又食野又瞓埋一齊不過好似一次過拍嗮而且已經過咗大半個月..
製作組話11月20號最後一次拍完 無事會正常播出 但係都有潛伏期架嘛....
希望快D好番
依排發展咁好黎緊仲要終於有正規
四代有咩資格鬧..三代都未做king
二代都好多一線男團都叫做風光過, 平分天下
三代暫時得BTS上咗神台
其他喺唔同嘅位都仲爭啲, 我覺得排隊都未到四代上喇..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞