True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
3-4hrs算係咁啦
黎緊XM4如果改好埋通話 配戴感 同 風聲爆咪問題 我都收貨
防水不等於防洗頭水, 非清水都有可能整壞
話哂都係電子野
wh1000xm4改完個mic都係麻麻 wf1000xm4未必會有明顯改善
咁可能我用得少,通常都係朝早搭車聽半個鐘至一個鐘到
係間唔中係屋企睇劇先長戴
仲有個問題係佢D膠邊鬆鬆地
咁睇黎都係要買番掛頸先講到電話
買左85t 後悔了 用單邊右邊耳機 講野完全收唔到 仲差過淘寶幾十蚊 點解會咁
想問係唔係所有藍芽耳機 mic
都用唔到 whatsapp line 既錄音功能
我係android 機用85t
你係咪無grant到wtsapp嘅permission定咩?
我用緊an+同廠tws無問題
唔知 我以為一直都用唔到 我前後換過5隻耳機都用唔到錄音功能 我啲fd都話係唔得3
點grant permission 我就咁用口錄係得
建議售價仲係18xx
但sony官網自己都已經減到14xx
但US係連建議售價都減埋,姐係唔係promotion黎
sony官網寫減$400 promotion 到12月31
會唔會電話setting問題
咁應該點SET,我上網GOOGLE過幾個月都搵唔到解決方法
想問除左bragi dash 之外,邊隻可以係泳池游水用?
普普通通 傾到電話 襟用就得 唔駛anc都無所謂
US係咩marketing手法我唔知
但香港既就係咁lor

當然如果你用香港個建議零售價作準咁係無變
咁係咪個香港價唔變就代表唔出下一代
考起我 幫唔到你

係咪講呢個
應該唔係,唔知係咪codec問題? 因為聽歌個
codec無得通話
咁呢D野不嬲都唔係睇香港架啦
隻WI XM2同X都仲賣緊一樣價tim
如果咁做咩要理香港個價
講電話同聽錄音係正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞