True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
bose qc降噪好勁,我戴過既ture wireless耳機之中最好戴

xm3幾唔好戴
jaybird 是 logitech 子公司 ,我有tarah pro,用左個幾月粒紅燈長着,reset都唔得,放係度唔用一排就好快冇晒電叉唔起,要剪條usb線直硬叉佢分幾鐘先至可以用原廠線正常充電
vista 好似只有SBC 冇 aptx 同aac
半入耳式正路跑步啲腳步聲會好少少,但比我新買既boae sports earbuds 多
sp800n 都有諗過,但本人唔慣用入耳式耳機跑步,隻耳會好唔舒服
半入耳係咪普通airpods個種
巴打知唔知邊度有得試呢兩隻? 星際係咪實有
airpods 應該叫開放式

好似幾抵換
係邊度可以搵到個更新?
App Store/ Google Play
原來係更新個app
Thx
想問吓sony xm3用咗一年後電量得返幾多?
好在未買
多謝日森無貨
lm
有冇邊間係黃?
我剩係知亦軒一定係藍
New post lm
係 100之後就跌得快
Bose Quietcomfort 好似好正但有冇個外型細啲但anc 唔太差?

其實aviot 同最多人簡果3隻比 點比較
唔同功能好難比較
AVIOT 的話, 音質差唔多價位算OK, 偏低音
物理隔音幾好,但成日覺得好易"LUK"
01d MK2 > 01d > 01g
so far睇過唔同牌子嘅旗艦款都覺得唔啱自己
如果隻法國野都唔啱就買啲幾百蚊嘅算
jlab啲野算唔算性價比高
⑤通話品質
通話は本当に最悪です。
相手には、声が小さすぎて聞き取りづらく、ハッキリと伝わらないです。
これだけが本当に不満です。
(5) Call quality
The calls are really bad.
The voice is too low for the person on the other end to hear and get through clearly.
This is my only real complaint.

岩岩禁日森 HKD 1413 連運
好似唔洗集運都送到香港
但見到上面呢個comment有啲卻步

都係等台仔+巴打review 先買
直送香港運費幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞