True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
香港篇篇耳機文都唱好每隻耳機

不過呢...... Fender 多得個 soundwave KOL 同 司徒夾帶 賣廣告
有冇人想收B&O sports? 玩左一個月,唔係好岩自己,1600 出
其實隻 fender tour 好似多人追
只係因為好多人相信 出開有線入耳的公司 出TWS 就應該都好

一路有出TWS 的傳統耳機牌子 實際上得 sennheiser, audio technica, Sony, B&O, Monster 依幾間出名
呢度講咗好耐啦 成班睇完香港youtuber review就走晒去preorder
呢度咪講過囉 自己google下都知鬼鬼地啦
痴撚線老老實實
耳機brand 齊有試過咁樣
用人個牌子出但係原來唔係官方

好唔尋常, 係已經突破"google下"個level
作為美國牌子, Fender 成日標榜自己made in USA.
Amazon 都無賣依款TWS 又係有啲野
如果fender 出結他 幾雞嘅都講明mexico定japan
官網都一定會搵到, 有code 有名

呢單嘢好撚大單喎. 做乜巴打會咁輕描淡寫
係好嚴重喎咁樣拎個名出非官方
全香港review一齊吹奏 啲人試都冇得試就去preorder 你google完搵唔到半個外國review就話唔鬼
唔係鬼鬼地咁簡單
係好唔尋常
邊有brand 試過咁樣出耳機
同名同牌 ,但無官方認可無line無product code
好嚴重喎其實呢單嘢
就算香港首發. 都無理由成個product無官方認可
班reviewer 中晒伏
review中伏 人唔笑狗都吠
會慢跑..諗住試呢隻..有無巴打用過?
請問有冇巴打有 Sennheiser CX400BT 音質評價可以分享下?
75t唔知啦
65t就因係本身佢隊得入
spinfit耳膠長身過原裝
變左個耳機頂返出黎
因為香港個個評測都講到同MOMENTUM True Wireless 2 同級
所以先想問下呢度D真正用家comment
尋日第一日用對cp360 隔音真係都幾差
結果今日都係換返原廠個pair算
我65t用過360 ss碼都唔掂
原廠用開細碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞