True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
係 依家要寄去 打去落call先 會有dhl收
唔該巴打
我仲以為係死症無得攪
啱啱google咗 佢官網真係寫20cm
好撚on9 之前用嗰對幾舊水都冇咁渣
想買mtw2,行貨
想問邊間黃店買得過
https://youtu.be/siaG5T-VuvU
有法國佬出咗review,但講法文
用緊mtw2
想入手fender tour會否不智?本身彈開結他,有小小比個樣吸引到。
第一次用amazon sorry
已經同好好心個位師兄講話自己搞番
Lm包膠
我無乜點用中價無線耳機,唔係好作準

貪佢賣580rmb ,本身用緊bose sportfree,音質嬴晒既(除左低音)

唔通話所以唔知質素得唔得
依家好似忘記左 即時通話+打機的一班人

以前用有線handfree 時收音位係口邊
基本上無人覺得有問題
現在轉左tws 有邊對可以係街清晰打機+通話
想知有冇師兄已經拎到?
應該呢兩日會發貨,最多唔更新tune下eq算,耳機更新後調音變左又未必鍾意
網上耳機網傳緊fender tour 唔係fender原廠出品
唔係官方耳筒條line
似係賣個名比第間廠整.

得香港有得賣 究竟咩事
即係果堆review 中晒伏?
TWS應該得airpod得
我成日要係巴士講電話,而加諗緊買唔買翻掛頸算
鱔稿都係課金做生意
咁有乜理由隻fender tour 唔係官方條line
完全無人講, 少少魚目混珠咁
我想買隻耳罩式耳機做gym用.請問有冇邊隻推介
bg $1500內
即係試車果D
廠借得車俾佢地試
佢地拍片如果講到「哩度略嫌爭D」即係大家知乜野事架啦
香港個D無邊一個信得過
https://www.spill.hk/headphones/Fender-Tour-review/
評測都唔一定唱好
Fender Tour (單圈) 輸比 FXA7 (1圈2鐵)

依幾個月唔想周圍試耳機
如果唔係都想知同我隻有線 nine1 差幾遠
Fender Tour 7mm 單圈
比到盡估計都係 PureSonic Premium Wireless 質素
https://www.spill.hk/headphones/Fender-PureSonic-Premium-Wireless-review/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞