True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
送耳機建議你捉住佢試先,唔好諗住比驚喜 耳機唔同喇叭\mon,業界暫時未統一咩叫好,你買對佢唔中意嘅,佢戴又唔係,唔戴又唔係
因為啲貨去晒內地市場...

係佢同sony 同airpods pro ,最後揀左佢

我真係覺得女人唔好亂買電子野當禮物送俾男友/老公
除非你熟過佢
受害者在此 不可一不可再
證明男人pr做得唔夠好, 通常大節前會貼人地d 開箱文係facebook or ig , 俾另一半見到要咩
想買bd21j
但21f d qc真係嚇死人 左耳無啦啦開唔到機冇哂反應
之後耳機個防塵網又成日甩
買水貨抽獎咁抽
點解換左spinfit 360耳膠個隔音仲差過75t原廠個對
其實依家等sony出新好定買部平平地千元內玩下好
CES 2021 下年1月
85t冇獨立連接真係好唔掂
隻右耳耳機離開10cm就斷
thx
諗緊佢定falcon pro
咁雞
就係咁廢
個連接距離真係啱啱好個頭嘅直徑再多幾cm
我諗緊佢定ckr70tw
前者講到幾多動圈 但用緊21f覺得個qc真係好伏
後者就有條尾 收音好d 以前用過audio technica d野又唔差
不過21j pnk版真心好J
買左85t比男朋友
想間下jabra嘅收街音
係咪無AirPods pro通透模式咁咁透?
我本身用開AirPods pro
通透模式係聽街聲好清楚
但85t收街音mode就好似隔左層野咁
聽自己講野好似有echo咁
已經閂左側聽

btw
原來無得好似AirPods pro咁隨便戴一隻
如果要戴一隻就唯有戴右耳
99usd入左手但仲未送貨,是咪cut單保平安
我換左已經 bose 1 換1 換完冇事
就算熟過佢
佢戴落唔舒服都係死
仲要逼住要戴
但係其實耳掛同埋入耳嘅分別除咗冇咁易跌,會唔會耳仔後面有汗就會痕
真係架?
我講緊左邊耳機同右邊耳機個距離喎
巴打係去維修部換?
同埋係咪同佢講坐車坐有怪聲就得?
我之前去Bose維修部攪隻喇叭感覺嘛嘛,因為佢地試極都話無問題,攪左好耐先話check到有事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞