True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
T5 ii 除咗ANC又真係值$99,起碼有app support,有得update firmware加tune吓eq都唔錯
咁keep番對T5 ii, 遲下仲會出ANC版
但巴打用Bose 都覺得唔掂, 咁仲可以用邊隻
https://lih.kg/rBuChKX
一坐車就出事好難頂,可能主力用番MTW2同Zero audio TWZ1000算
啱啱買咗fender tour
隻耳膠好um耳,有無巴打都係?點帶都唔舒服
用iphone
Nuarl 6n mini 定 galaxy buds plus 定 track air音質會好d
想搵個1000內 充電盒細d 聽pop rock ,人聲為主
Anc 唔太在意 通話直頭唔會用
Marshall Major IV 呢個價位有冇得輸
講漏咗,跑步都會用
以前用開airpod pro,跌鬼左,諗左排買咗fender tour,d音色真係幾唔錯,但唔知係我唔識定點,個降躁都真係幾弱
airpods pro
都冇anc
用左唔夠一星期85T 右邊跌左落地兩次 有冇大影響

你唔岩戴
galaxy buds plus 你去拍賣網 收下人地買機送的全新禮品

我買完S20 之後放走左隻 buds+ $500
因為根本冇降噪
你地係唔係唔會跌耳機?
有冇用大一個size耳膠?
跌有分唔同場合同原因
例如你俾人撞而成隻飛出黎
或者你用緊既耳膠唔啱size搞到咬唔實而甩
你隻耳仔太油佢成隻“線”出嚟

你要睇下自己係咩原因先修正到
有冇人同我一樣買左Bose QC earbuds 但3個耳塞都唔岩用 想問知唔知有冇副廠耳塞買?
75t active出面都係賣緊呢個價,到1月只會更平啦,洗咩驚
跌左落地兩次我有啲痛恨驚佢壞姐
用咁耐未跌過
都係架,尤其jabra代理依家咩都話你人為損壞
所以咪要睇番係因咩問題而趺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞