True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
係咪未搣張貼紙呀? 上面有個巴打都係唔知有張貼紙
有貼紙應該充唔到電。唔知係咪換左耳膠所以頂住給唔實!?
有無拆過粒耳膠試?

btw, 真係覺得唔岩就直接退貨refund
自己換左耳膠唔得?

換番粒原裝試下先
唔係自己換耳膠唔得呀!係驚佢換左啲大小唔啱嘅會頂住呀!
麻煩哂 都係細碼?
我們誠摯地針對此次延遲道歉,由於市場的需求及疫情的影響,您的Devialet Gemini將預計於一月中寄出,我們由衷地感謝您的耐心和諒解。

為了感謝您的等候,我們將提供Devialet Care給您。

Devialet Care是一項延長您耳機保固期至總長三年的服務,服務時間是從您啟用時起計算。Devialet Care讓您能完全安心地使用耳機。

在產品寄出之後,您將會收到一封關於啟用Devialet Care服務的電子郵件,請依照郵件內的指示,完成操作即可啟用此服務。

若您想取消您的訂單,我們會全額退款。

感謝您的諒解和耐心等候。

有啲想refund
我自己用係用S,因為sony原裝個set我都要用到最細,comply其他size無試過
原則上佢出得for sony既應該係試過入到盒先出既
叉唔到電,就幫佢諗吓點搞
充唔到電,就由得佢啦
點解
叫撚左你去買現貨架啦撚樣
send 左email
去睇下有冇現貨好過啦

上面都有人係鋪買到
睇下啲review 先
btw 換完airpoda pro 又唔係幾想買新野

就係咁樣,右邊高過左邊小小,兩邊都拆咗耳膠
開第三/四級都係一樣
好似隔左層野 唔係好聽到自己講野

傾電話果陣就算係收街音 開埋側音
都係因為唔係好聽到自己把聲大定細
所以會細聲左講野
然後後面d雜聲就會come過人聲
邊到有現貨
黎緊打算買聖誕禮物比條仔
Sennheiser Momentum True Wireless 2有無巴打用過而又後悔?
想聽下有咩負皮野
黎緊打算買聖誕禮物比條仔
Sennheiser Momentum True Wireless 2有無巴打用過而又後悔?
想聽下有咩負皮野
同時重諗緊B&O PLAY Beoplay E8 3rd Gen
主要想睇邊隻帶得舒服唔會甩或者頂住, 其次音質

推番呢個POST, 睇錯野搞到開左2個
https://lihkg.com/thread/2307298/page/27
諗緊買Nuarl N6 mini好定 Nuarl N6 pro好
N6 sports 新出又好似好正
想用黎跑步機,唔易跌同舒適
主要聽開動漫女聲(LiSA, fhána) / J pop (米津) / 大路廣東歌
1000內粗用仲有冇其他介紹?
我又無事喎,仲要跌完都無事(好似).
不過隻野d聲幾鐵三角,女聲好聲男聲有d怪。

有無人試過technics同Harman隻FLY TWS?
sorry 自膠 上面個巴打係去鋪頭有現貨試
試完都係要落訂我錯 sorry
我發覺有啲app 用gesture特別難出番home screen,例如lihkg,一下唔會成功
sorry 回錯
Bass會唔會唔夠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞