True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
依家頂級 tws 聽歌
都係sennheiser sony AT 架啦

買隻tws 同有線輪住用吧
佢唔係玩開呀
純碎佢成日都話想買個新既 (舊既用咗好耐好耐)
所以先有呢個念頭
都係唔好搞埋D surprise 嘢

不過各位巴打有無少少提議
去到買既時候唔使成舊飯咁
咁佢依家用緊咩
好似係JABRA
型號我真係唔知🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
唉...係日森買咗對ATH-CKR70TW ,但右耳機個差電位好鬆
完全差唔到電
退貨係唔係唯一出路?
或者replacement
如果你想的話, 一係refund, 一係replacement
有無人聽過依隻外國 kickstarter 野 6舊水就有
1圈1鐵 用qualcomm3040, aptx adaptive

https://www.h1.soundpeatsaudio.com/
支那牌子黎
佢哋而家成撚日都上哂眾籌網呀,搵外國youtuber 拍review,甚至好似pamu 咁搵埋nba球星黎賣廣告搏大霧
但其實一google佢間公司就知咩事
可唔可以影張相睇下?
最大級同低一級個處理方法唔同
開第4級就最正常已經足夠,
最大LV佢應該係強行推高哂所有收音,有D似助聽器
聽唔到自己講野正常吧
我覺得有d 難戴,可能我唔識戴
不過幾靚仔,同埋d 聲都ok

上星期二落單,今日終於到手...
Sport5 新過sport7 ?
sport5 新d
5 係上個月13號出...
好新 AT 香港好慢
我都考慮緊呢款, 你個問題係右耳機個邊貼唔到部機盒既叉電位?
唔係咁差呀
佢係磁石貼唔實,好明顯睇到高過左邊,要㩒一㩒佢先充到電
但充完電之後佢就自動着機,到用個陣就冇曬電
真係好打擊信心,都唔知買唔買返佢好

即係呢個位有問題!?
你兩條link個隻都用到,for sony個隻會穩過普通個隻
普通個隻我試過一次戴住行行下粒棉鬆左隻耳機差D落地,好彩接得住
之後佢出左for sony個隻就無咁既問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞