True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
如果係慢慢油出去點搞
油耳呢家野 平時清潔多D
去屈臣果D買潔耳液噴入去沖洗下佢
jabra function 黎,俾你聽番自己把聲
入app 可以set要唔要
可唔可以教下我邊到搵 極怪 一開通話流流聲
專科教耳仔係唔應該清潔耳屎
咁你自己去睇專科再諗辦法
問過,佢地建議唔好帶耳機,本身耳機就係傷害耳仔存在
為左整cm去專科洗耳....
Btw 怕甩可以試用AZLA透明果隻耳膠 好吸好實 油耳都唔驚甩
如果整得CM有要求既 應該唔會用無線
咁可以放棄唔駛搞 專科都叫你唔好用 
懶呀麻 why not both.....
因為我覺得整得CM 應該都有番咁上下執著同要求
出街都會用DAP 唔會就咁用電話聽
你知呢D通常做開就會做曬成套 帶開就要帶齊一套
係呀 有線 無線都帶曬出街
以前我都會 但公司電話一部 私人電話一部 DAP 再加埋耳機盒
個身越整越多野 跟住就慢慢放棄左
用緊邊個version firmware?
由dap+amp+cm 去到 dap+cm
之後 dap+電話 最後宜家tws+電話
因為我覺得整得CM 應該都有番咁上下執著同要求
出街都會用DAP 唔會就咁用電話聽
你知呢D通常做開就會做曬成套 帶開就要帶齊一套
係呀 有線 無線都帶曬出街
以前我都會 但公司電話一部 私人電話一部 DAP 再加埋耳機盒
個身越整越多野 跟住就慢慢放棄左
由dap+amp+cm 去到 dap+cm
之後 cm+電話 最後宜家tws+電話
到最後都係難敵輕便兩個字
幾十樣野又重 都係不了
成班神手
就算JUST EAR 渣FIT人松尾さん有時都係JUST EAR + SONY 果個掛頸MMCX 藍牙+電話
入左鐵三角ATH-CKR70TW
用IPHONE AAC CODEC
唔知係唔係SPOTIFY 問題D歌細聲左幾格咁
播番機入面D FILE 又幾好聽
巴打有無用apple watch?
我連左watch 同 ckr70tw
但用watch 控制唔到
試左spotify 同apple music 都唔得
隻2代watch 封左塵冇用好耐
買左70tw既ching你地係咪將個耳機一放落盒就會disconnect 一拎出嚟就會自動connect?
唔知點解聽完放落盒佢無disconnect繼續連緊 點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞