True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
純粹想講埋香港D價好撚ON9姐
建議價不嬲都只係參考
貴過佢可以當炒價,平過佢又唔出奇

唔好話依家賣左咁耐,一出第一日隨時都地方平過佢
除非話全世界都平過香港個建議零售,佢又唔香港賣得比建議零售價平,就好有問題

係香港某啲公司先咁霸道自己唔減價又唔俾人賣得平je
bragi 有內置記憶卡, 可以入歌。我又未試過水底連主機
有冇ching用緊soul sync anc? 性價比OK?
無用呀 唔得都係
有冇人幫到我 點樣錄音用耳機
岩岩買左隻水貨E8 3.0, d聲唔係好岩心水想放, 有冇人有興趣收
利申:本緊用緊mtw, 都係覺得sennheiser d聲厚身d正d
bragi唔係轉撚左做ui咩
買個85t返黎柒 逼我掉落街算
邊到有得試HA-FX100T, CLUB PRO+, CKR70TW ?
用緊 用左一年左右
個盒右邊個充電位用左唔夠兩個月就開始神神地
而家右邊要充電要用手禁實而一陣先充到

又成日無啦啦斷線

Also傾唔到電話
淘佬5舊幾人仔大清貨
85t 如果搭地鐵傾電話會唔會收得好差?
可唔可以除一隻放嘴邊講

另外想問下左右耳有冇delay 問題?
俾你咁講完有d 驚
利申: 想買未買
bragi? 平身有隻dash 都講電話人地睇到我好細聲, 其他野明明都ok, 係出完pro 之後就唔再出...
去分別試咗B&O e8 3.0 / 85T /sennheiser mtw 2

配帶感最好係E8 又細又輕
mtw帶落都幾好幾舒服 聲最啱自己心水 如果降噪再勁啲就不得了
85T 我麻麻

有冇巴打玩完sennheiser mtw 2 75週年版想放

想收隻二手黎用
等一月samsung出bud pro
收返 收音好夠好大聲 之前收唔到係我以為whatspp 錄音收到85t藍牙mic
原來係收唔到收左手機聲 而我部手機飛左唔知去邊
其實我游水用都唔洗咁長氣ge, 同bragi 真係游游下甩出嚟。

考慮下先。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞