True Wireless 真無線耳機討論 (49)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
理鳩得佢收錢講乜
老實講有幾出奇. 你比錢佢, 佢寫文
吹咩? 有乜出奇, 理鳩佢老母咩wfc

問題係官網成條line 都無呢個產品
係好嚴重嘅issue, 得香港有呢個問題
從未有耳機品牌有呢個情況
點可以輕描淡寫一句google下有鬼就算
好撚大獲喎
我就係見呢家減價扣晒自己本身d code, 大約US$105
感謝你
想買sennheiser mtw2可以去邊間買
支持呢位巴打email去fender講呢單嘢
一於搞大佢
我都唔知, 因為我試AIRPOD PRO果陣係最早期
真係一開左係街D聲細勁多.
但呢隻做唔到果個效果, 開左ANC係靜左D, 但唔好EXPECT話超勁
我隻應該聽日到,到時再比較下
不過依家隻Airpods pro真心弱,今日撘住小巴完全隔唔到啲引擎聲
除左咪D位斷斷續續同 ANC無想像咁好外
我又唔覺得伏既,性價比唔算高囉
正價又其他更好選擇
大陸牌
我mtw2都係咁 係啜得實啲 即刻換返原廠
用落都真係舒服既 但個隔音真係好差下
同巴黎世家賣個牌子名比強國出衫一樣原理者嘛
唔同你會係BALENCIAGA官網見到強國巴黎世家d野咩
跪求
jabra 開收環境音就算較到最大
係咪會聽到出面d聲但好似隔左層野咁?
同埋唔係好聽到自己講野?
落左誠仔舖問 個staff話正常
但用AirPods pro開透明模式唔會咁
聽到自己講野 同唔會隔左層野咁
Staff話jabra係咁 想知有無水我
隻melomania 1粗到仆街
戴到隻耳成日痛
一痛我就用手指了耳
成撚日了損耳道
有無巴打對aviot岩岩出既te-d01m有興趣?
睇啱咗ath隻ckr70tw想問吓聲同anc掂唔掂?
電話就少講
聽開jpop買ath係咪冇死
本身想買sony,但最近d 巴打話電量得番一小時

airpods pro d 音質又......
1500左右 邊隻好
音質>易戴>anc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞