真巴絲一定噴香水 (8)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
Byredo香港有冇得試 可摸耳大約講下blanc咩味
Dfs lane Crawford k11musea都有
想問吓你係絲打定巴打 我係絲其實我想買extreme 嗰隻 但係又好似偏向男性化 雖然話香水冇分
巴打唔好勞氣可以睇番香水post 系列既第一個post,本身就係寫俾啲未入門/ 初入門既人睇

(雖然個post都成兩年前,入邊提過嘅Dior Sauvage, Bleu de Chanel應該已經變成左公廁香水)

真男人一定噴香水+香水點評
https://lih.kg/791809
或者你做多一步㩒pin 睇下Q.3 就會明點解比人負皮你
新post已開

真巴絲一定噴香水 (9)
https://lih.kg/2370119

另外趁最後問下大家有冇問題或者建議想加落pin入面?
簡單打個list 價位有啲咩common 商業香/小眾香?
好似友台啲耳機post咁?
根本求其碌幾頁post都會見到幾個牌子名
又唔講budget又唔講喜好 仲要咁撚惡
佢喺隔離post都係咁惡負皮咪負皮 洗唔洗佢批准先
想問下 SF 見到既 p記 香水/ 其他野 個價錢係咪已經退左稅? 定係要再係咩位度click 先可以退稅🙏🏻
香港唔知呀,我無係香港搵過Byredo
blanche陣味我覺得唔錯架,開頭有小小覺得有啲似柔順劑味,但加埋啲花香味,成件事聞落會覺得有種好乾淨同埋溫柔既感覺,同埋佢整體感覺做到好Soft,而且留香時間都算耐
我係絲 不過我用緊我男朋友個AC 兩隻味我都聞過 我比較鍾意540原版 香水冇分男女 我覺得你可以去試下2隻味邊隻你比較中意 唔洗理人點睇 自己中意就得
唔想比人負皮就咪撚上連登啦
有無玻璃心到咁呀
置頂唔睇仲咁鳩串,睬佢都傻

負皮ed
唔記得講我住日本
開頭有橘子味 之後羅勒味好出 噴左好有樹木泥土味 好似係啲日本樹林入面 有霧包圍住嘅感覺 我覺得可以買埋枝handcream 好舒服又潤 佢另外一隻味仲有煙薰味 超正
唔好意思 唔係好識形容氣味
Rozu 都好想試下
Penhaligons嘅薰衣草推薦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞