真巴絲一定噴香水 (8)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
SF 23號order FM Discovery set
29號收sms
31號到
年終禮物
話說係呢d日日戴口罩既時期大家會點噴香水
會唔會噴多d唔同既位/噴多幾下
戴住口罩又唔係好聞到但又驚噴太多影響到人好麻煩
尤其係我主要都係ept,projection比較弱
換枝EDP
完全無呢個問題,只要你換過支香水,半步散嗰啲嘢就咪嘥氣
我果支係edt因為當初想fresh少少,妹妹仔啲。
edp陣味雖然long-lasting啲,但係會再沉啲creamy啲, 成熟嘅男仕可以考慮edp,edt就真係不了
Rose 好啲, sens 個前中調穿透力強過尾調太多,前調citrus味噴得多會有少少攻擊性,噴得少又出唔到個後調。
呢隻我自己用麻麻 反而男朋友用正好多
覺得mm d味好似普遍都幾岩男仔用
L’Oréal group唔啱「人」用
我買左edt...中意fresh d既味
好多味都唔討好 但 jazz club唔差
我話知佢啲味有幾
IG黑店賣假Jo Malone香水
https://lih.kg/2351182
請問有冇一d 咖啡味嘅香水介紹?上網search過d 有espresso味嘅牌子(Sebastiane)好似香港冇得賣
Black Phantom
Intoxicated
我想問你地用完嘅香水會點處理個樽?
我好鍾意啲好靚嘅玻璃香水樽,唔介意可以俾我
有冇clean reserve用家
有冇ching係Goxip買過Diptyque 見到出面個假香水post有啲驚
有無巴絲係同人辦館買過香水?見到佢賣得好平
好耐之前買過
GOXIP好似只係賣水貨
唔係好似出面D假香水咁大陸假野
不過都係建議都係SF買返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞