真巴絲一定噴香水 (8)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
唔係喎,岩岩發現佢好似US倉先有得寄香水.UK冇.
但問題係佢個官網,US lothair 冇減價. uk先有
有冇啲類似Penhaligon's Lord George味但係價錢平啲嘅推介?
Marrakesh都易carry 但我略嫌太甜
Tacit!!!!!真俾冬天摯愛
你覺得TACIT咩味最出呀?

如果我中意呢隻味係咪應該買TACIT?
大家知唔知英國可以點樣寄香水番香港penhaligon買左支香水寄咗去朋友度諗住叫佢幫手寄番番黎
點知佢話寄唔到sun market/buyuphk睇咗都唔可以寄香水
叫你FD幫你寄返去退貨吧
有無人係strawberrynet 買過香水?
見佢rose of no man’s land 做緊sale 869$ 好抵咁
我反而覺得 marrakesh幾特別
到底平時啲代購點運過黎我支香水啊
想問下大家有無水生調或者海洋調嘅香水推介

幾鐘意mmm 支sailing day 同埋gucci 支guilty Love Edition Pour Homme,budget 大概1000左右
想問下大家有無水生調或者海洋調嘅香水推介

幾鐘意mmm 支sailing day 同埋gucci 支guilty Love Edition Pour Homme,budget 大概1000左右

好多 差唔多個個brand都有
E.g.
Aqcua di gio
Versace 唔記得名
特別就特別既 但我唔會想噴係我身度
之前jackwills有隻english velvet
唔知有冇巴絲有用/有印象隻味
想搵番差唔多味既香水
想問下mm 隻 sailing day 係唔再出定點
見好多地方賣哂
同埋求推介埋 本身中意sailing day 既味
但冬天噴會唔會唔夾 如果想買其他有無類似推介
巴打鍾意english pear溝咩一齊噴
最近都入咗支 諗緊買多支第隻味一齊噴
唔溝㗎我
我春夏先噴
而家冬天用緊 TF Tobacco Vanille
想入鹿頭
basil and neroli
正到一個點、basil可以將pear既甜味減低
利申我都係巴
我又心郁郁想入幾支唔同咁溝嚟玩
我諗緊鹿頭定teddy
可惜搵唔到tester買
樓上話有得賣30ml藍樽
呢排想儲試管個啲
Tobacco正嘢
鹿頭入返枝一流
但你預天氣暖啲就好快無味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞