真巴絲一定噴香水 (8)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
好想買le labo
大家知唔知除左selfridge 仲有冇其他black Friday sale 啊
LM
有冇pepper+ vanilla 嘅推介啊?
用過mmm library嗰隻 幾鐘意嗰隻味 好warm但太唔long lasting 喇
Penhaligon The Duke?
跪求香水集運介紹
唔想用sun market
好多都賣好平 好假
最驚係啲味錯哂
有無long last嘅blackberry&bay推介
Dfs八五折緊
我都分唔清平行進口有幾真
今日去海港城諗住試吓Kilian兩枝新香水
因為之前睇Post見到有巴絲話隻新香水令佢好心動,
一試完Roses on ice就完全諗都唔洗諗 話想買,點知竟然無貨
Sales姐姐介紹另一枝musk oud比我噴上手試,
行咗陣 覺得陣味愈聞愈香 諗住返去買
點知居然又無貨

多謝呢個post嘅巴打絲打分享過呢個牌子,
令我又可以買多枝自己好鐘意嘅香水
呢個post真係好毒
另一支angels’ share我噴咗上手返到屋企沖完涼都仲有味...

可惜酒味太快散我又唔太鍾意尾調太甜

Musk Oud 我都覺得可以不過就有啲overpriced ,都無Oud 同埋市場太多類似嘅味

等回血買支straight to heaven同good girl gone back
有無行多幾步去Lane Crawford 睇吓?佢有個counter 响Frederic Melle隔離
有冇Long lasting 既香水推薦,另外有冇人知K11隻味係咩味,好中意
Long lasting 都要有方向㗎⋯⋯

TF Tabacoo Oud law
用開Endymion 同 Lothair
岩岩入埋Lord George

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞