其實重有咩藉口唔移民?

1023 回覆
1525 Like 214 Dislike
福地人
搵埋錢先走,起碼去到冇人請都頂到
哦原來你知嘅
我以為係藉口
好麻煩的不了
啱啊所以反正都冇齊上齊落
移民當咩事都冇發生過就好了
最多得閒參加吓外國啲聲援良心會好過啲
如果當香港係我條女

而家既香港就好似比中共玩埋屎眼咁

然後你話如果你真係鍾意自己條女 唔會咁易嗌放手
屌你老母咁你收撚皮啦 又屌人地係藉口又講到個個都輕鬆走
然後又話唔係個個都走到 你拎撚完優越感未呀傻閪
你係咁啫。。

睇下班飯民議員有幾多個會移民?OMDB 會唔會走?
最搞笑係話啲人留低
就係交稅俾中共打壓手足

遲啲啊joe biden上左位
中共又同全球connect 多次
唔知佢地會唔會移民上火星算
你覺得屋企人有病嘅人係擔心程機?
佢地好鍾意問你點解唔走 你答完 佢地就會所有野都ban晒你話其實唔難
之後就笑鳩你港豬等入集中營
上面咪答左你 籍唔籍口答到自己咪得

但唔想走既就唔好講咁多外國點差點差既藉口

從來都好尊重兩邊 但我提出香港淪陷既都係事實

唔係想咒香港 大家有眼睇
你都cls
因為一啲人唔罷就攪到地圖炮屌曬所有香港人
頭一次罷我department得警嫂同藍屍2-3個返工
講緊我department 40幾人
你自己憑乜撚野去屌柒人
你有咩戰績呀講嚟聽下?
你呢啲柒頭仲衰撚過藍屍
人地頂多都係屌後生仔過到去乞食
你就屌想留係度既同路人係異族,要入集中營
好心你啦真係
你講到咁撚極端咁我冇計
全香港百幾萬個老人家個個都一定病到就黎死
我邊句又屌過人話無勇氣呢?

我都話開post 係想知有咩原因唔走
屌你洗擇日,還掂你果D 都係nonsense嚟
你係廢物就去邊都係廢物,你最好留返係香港
你呢D社會垃圾,去到外國都會浪費人地資源
好好留係香港周圍屌下D移民嘅人,等你係自己個小世界入面繼續打飛機啦

社會垃圾
英國BNO 5+1明顯唔太適合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞