【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike

老燒17國語言單野真心柒, 比我係19都會抽乾佢啦
外號叫19幾可愛
人造人19號咁
同埋數字又易打
點解燒山會比人屌係燈其他人唔會?
因為燒山比人既感覺就係牙擦巴閉要威但最尾又柒左唔比落台階自己
19才子呢個朵就係毓民當年喺廢老個香港人網開咪嗰陣改
19叫返佢做狂貓,因為毓民叫自己做癲狗
https://www.youtube.com/watch?v=_-7BDZKakYA
但好多人打19 都未必諗住濕鳩既意思
燒山個仔出名敗家同仆街
D財技同所作所為又咪燒山教佢
出面唔知,呢個帖我諗絕大部分人都應該知係濕鳩
我意思係 打出黎果陣無諗住濕鳩二字既意思 而只係19讀音
燒山準備收信啦
死膠佬
次次咩事都見風轉舵
最記得條撚樣係6月9號出片屌鳩衝立會班手足
當年開緊波嗰陣未必
https://www.youtube.com/watch?v=gfVxLUWrv5U

燒山今時今日拍片仲夠唔夠膽用以前果種語氣同潑婦罵街
升旗易最老作,真,聽兩聽已無聽
19今次使唔使譯番17國言語言俾燒山?
以前星期二晚最,6點開始聽啤梨8點細良10點教主11點光明頂,之後細良已經無聽啦,教主去左台灣後都小左聽,係得返啤梨同19,反而佢地兩個最支持侵同反左膠
跟住廢老就有句名言:關鳩你事咩飛影
https://youtu.be/DMCJixrhw-M

我喜歡聽「港燦會館」齊阿哥多啲
唔澄清唔洗番英國
仲好似講到老婆搞到佢要走
佢最偽善,起碼陶傑唔會在自己channel 買食物廣告
佢自己在台灣避難,陶生在香港照開咪
佢自己開餐廳賺快錢(自己卻走佬),陶生成立cup
佢口口聲聲大愛做嘅嘢左膠,陶生雖然係口衰,但做嘅嘢無人渣過
我最憎左膠
其實係乜刑事?
費事睇燒山
蕭生引述一封來自「19舊同學」嘅實名告密信(個名條片有講,叫我哋可以搵佢fc)
封信話19喺英國讀書喺唐人街長期偷鞋
後尾因事得罪人仲入埋黑社會
喺第2條片開始稱19為神偷才子
所以話佢偽善就係咁
日撚日話做人要有原則有底線又屌人法西斯
自己做野就最撚冇底線
買兇打人,想借恐怖份子手殺人
私怨一上腦就唔撚諗後果
佢最偽善,起碼陶傑唔會在自己channel 買食物廣告
佢自己在台灣避難,陶生在香港照開咪
佢自己開餐廳賺快錢(自己卻走佬),陶生成立cup
佢口口聲聲大愛做嘅嘢左膠,陶生雖然係口衰,但做嘅嘢無人渣過
我最憎左膠

19最人渣行為係幫某人寫自傳
笑死
播國歌播得唔夠多
真係笑撚死人
阿靳同我bam左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞