【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
兩個KOL 互片, 又唔使寫稿, 又juicy 又無傷大雅, 又多人睇
大家都係咁諗啫
聽得好辛苦,依個星期有時轉咗去自由phone算,今日藍永又屌埋張堅庭
所以話佢偽善就係咁
日撚日話做人要有原則有底線又屌人法西斯
自己做野就最撚冇底線
買兇打人,想借恐怖份子手殺人
私怨一上腦就唔撚諗後果
唔係,我覺得反修例係有班新聽眾唔知燒生以前啲嘢
諗反才子都算係咁
咁多年到依家玩到刑事先開名
根本唔應該鼓勵呢啲仆街廢老亂鳩咁噏都有水收 真係唔知佢戇鳩定你戇鳩
山!泥!傾!瀉!式!

真係屌佢老母,明知自己邪死要挑戰

結果比人笑又小9氣
又要搵人出氣 幾十歳人仲咁核突

鑊鑊估 鑊鑊唔中
得兩個原因 一係廢 一係邪
事旦搵野認左佢 摺埋收皮啦 累人累物呀仆街
果期爭人錢打官司
避債啩
香港網台仲係唔生唔死 根本走錯路
蝗永n年前係881晴朗已經好難頂 日日哭喪話又保育樹木
腦燒平時已經亂up廿四, 宜家重抽同路人水當娛樂, 如果講笑無所謂, 佢似係來真
成日話幫手足
實際請左幾多人根本冇人知
佢而家一個月淨係收PLAY床都差唔多成百萬
YOUTUBE當佢收多30萬
係台灣請一個人當佢萬5蚊
俾盡佢請15個人拍片好未?
佢一個月都CAP過百萬落袋
仲未計條條片幫佢香港呢便生意賣廣告
一早都話撚咗條廢老冇品又小家,上年黎小田過身,黎嗰邊出埋聲明話唔講病情,因為尊重黎生前意願。廢老就即刻出條片爆曬佢死因病歷,講到麗的相識幾十年老友,咪又係愛嚟畀佢賺views。呢啲咁嘅人真係不知所謂,人格都有問題,係兒登有打手鍾意日日吹捧佢。
19早兩日又屌藍永?有無人知邊日?想聽返
張堅庭咩事
老燒出名啲嘛, 70 80 90 年代啲電視劇都係佢寫, 啲老坑都認佢, 共黨都係怕有影響力/出名但唔撑中共嘅人
唔係議事論事
係人身攻擊,真係幾煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞