【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
講真 呢獲燒山玩大咗啦 拎封都唔知係咪自己作既信出黎讀
入面D指控都幾撚嚴重 同埋都幾撚誇張下 好難令人信服
以前難民問題都可以話觀點與角度
封信就真係過哂火位 本來兩個隔住互片下咪算 係要玩咁大
我都以為係... 但其實係唔玩得, 今次老燒係真嬲
第一次聽以為真係誠哥
以前人網聽起, 聽咗一排越聽越唔對路就冇聽.
之後我識啲人先開始聽佢, 一開始時都覺得佢好似好勁咩都識,我同佢地講你慢慢就知, 結果之後問返真係冇再聽.
連軍武器研都曲線過佢啲軍事嘢講錯.
如果你識電腦, 你一聽佢講電腦(台積電同強國冇CPU ) 野就更出事.
其實冇人會真係咩都識, 不過佢真係做到昆咗好多人以為佢咩都識. 但如果係你熟悉既範疇就會知佢冇講既野好表面同錯.
同埋佢真係唔識好好利用燈呢個名, 我識啲以前好少聽網台既人, 專登聽佢都係因為佢燈, 唔知佢以為啲野.
同埋佢真係唔識好好利用燈呢個名, 我識啲以前好少聽網台既人, 專登聽佢都係因為佢燈, 唔知佢以啲野.

我無跟開呀, 估網台時期嘅老燒應該幾難頂
燒山好似讀歷史出身?

講19人品差就係0.5
老實講我鍾意鮑偉聰多過19
有問題啊
所以成件事都好無謂
兩個係君子之交的話可以唔洗搞成咁
19咁就係人品差?
我覺得唔算人品好
你可以唔係咁睇上面講左
仲有我從來無講老蕭人品好
不過討論呢d人品問題好多時都同主觀判斷有人
講做人的人無一套一定岩的標準
我係對19抽足咁耐十七國語言/燈神水覺得無謂
對方又唔玩得你繼續撚而加搞到咁
我唔19一d責任都無

應該難中好多
係老蕭白痴
呢d手段係無謂兼垃圾
對正19講的支共人DNA玩人格謀殺

不過你要我即刻舉19都有用過呢d論證
例如19講過拜登副手賀X麗樣衰個樣不似人君
不過佢後尾自己都有認唔係客觀
屌你咁又係

19人品簡直差, 唔撚照顧老燒弱小心靈抽9佢燈神, 罪大惡極

攪到燒山惱羞成怒, 今次只係迫於無奈要出2條片直線痛擊19, 以作警告
因此責任全撚在19, 燒山好野

夠唔夠中肯? 滿意?
又想將陶傑同燒生各打五十大枝,將雙方講成同一層次,
但事實係由佢講17國語言開始,點撚睇都係燒生有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞