【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
C U Monday
仲有Twitter嘅代替品gab
睇死拜登之後只會賴係針針搞分化 所以治國治得唔好
俾Ivanka 都。。。幾好
上年去到最後已經係ted Cruz,Rubio同侵

Jeb Bush之流已經一早出晒局
ted Cruz,Rubio同侵

出到線嘅都係TRUMP啲人OR同路人
係所以傳民主黨今屆輸,下屆都會出一個素人選
早兩個星期唔記得聽邊個節目講大選舞幣花生新聞,已經傳伊凡卡勸Trump認輸,下屆由佢幫Trump報仇。前題要家族裏面fight佢啲兄弟姊妹先。

甘迺迪家族,布殊家族之後,我哋有機會見到另一個家族崛起?
左媒一定全力保,唔會笑佢,個個都怕極左上場
今日睇佢新聞條片又老左
佢要影指點江山打卡相,其實覺得佢好慘,不過鉤人老婆係要還
但係trump family 有邊個可以做到trump 嘅聲望

我就覺得trump jr. 係最大可能可以繼承聲望 但都差兩班馬level
黃永:自己香港自己救?救俾我睇呀大隻講 點解有跳舞群組?就係冇全民檢囉
https://lih.kg/2297554
今天有話題
我: 我哋要齊心抗疫? 抗俾我睇下大隻講
點解而家啲人咁撕裂呀? 就係因為蝗永囉
19想聖誕新年市度好返幻滅了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞