【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
共和三夢咪續集,係毛澤東第三部曲喇
其實燒山媽咪麵咩意思, google過揾唔到
我youtube年代無睇佢
可能youtube片較短,
無咁多破綻,
所以新聽眾有佢係好人既印象
以前就係成日聽佢講起唐伯虎, 跛豪, 大地恩情, 頂佢唔順.
就係本身唔過火
連登loop開post玩19玩埋一分咪到左今日咁
講真琴晚鮑生話可能係系統上有問題要諗諗都好過重覆提燈神
無建設性的笑話抽水玩兩三次咪算(圍內fd都算,最慘唔係)
抽足十鳩幾廿次無謂
Btw老蕭都係口衰我第一講左半斤八兩
鍾意聽馮同學撥火,節目效果好正
又要分析做預測威威
預測錯咗比人笑吓又頂唔住頸
成個細路仔咁

況且大家都係笑吓啫
大把人笑完咪繼續睇你
有乜好嬲

換轉比著係19一定拎燈神呢個朵自嘲
久唔久講下反話咁
大家開心
搞錯咗添
屌第一次睇

我都係果陣開始睇老燒

但之後發覺佢d片無咩營養, 條條片好似直讀新聞咁, 分析又麻麻地... 唔啱口味所以無睇好耐
佢俾人笑燈神笑撚左十年啦
佢舊年初初彈起D人都係見佢扮鬼扮馬話佢咁老仲玩得先慢慢多人睇
燒山以前比人屌到仆街
佢都恥笑過佢個仔電影成就高過十九, 3D 肉蒲團有幾咁收得.
佢地以前有個影評節目...
以前燒山奶共無晒人提 不了
記得唔係人網,但人網有,唔知佢地有冇修剪過
https://www.youtube.com/watch?v=Rhfa3138tmo&list=PLrDKxKSXOkyhBra9ET4sYVR0FeH-VbAue&index=1

燒山唔知有冇後悔玩到咁大
出上果陣D人勸佢收手唔撚停
而家俾人挖番晒D臭史出黎
十九成日抽返自己水廁紙單野. 老蕭早排都學玩燈死啲人, 仲以為佢醒咗
佢成日話自己19
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞