【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
19扮d口音好撚似
上海 潮州 北佬
好明顯唔知, 如果唔係都唔會咁多人課金, 佢又係on9, 洗咗底又衝返出黎

呢條片頭幾秒個表情真係百看不厭
眼神怨毒
咬牙切齒
俾人圍攻果種無助同不憤表露無遺真係要SAVE低落黎傳世
睇唔到
巴打,你聽過老蕭以前同長毛一齊講中國近代史未
老蕭係小鳩氣
19係玩得
但我覺得佢人品差唔係唔玩得而係佢把口太臭
有時串到唔玩得的人底線引爆對面
所以19咁串得罪的人你估少咩
仲有所謂底線人人唔同而且時間長左同空間唔同都可以底線變唔係底線
今次19玩出火咪迫老蕭爆醜聞
我唔知真定假但今次玩出火
我覺得幾無謂
你話平時佢抽下馮同學果D
馮同學無所謂大家fd就話
但抽老蕭呢次有無火上加油大家自己判斷喇

當然你可以話佢無問題
但咁樣唔係君子之道姐
不過人品同才學係無關
我聽佢都唔係要聽佢人品幾好點做人
我要聽料長知識姐
話肥佬黎做生意似佢
一句燈神有幾過火,燒生網台時代把口衰過19唔知幾多倍
馮同學唯恐天下不亂, 不斷鼓動19做回應
我仲等緊粵劇特朗普既續集
19從來都冇人話佢係君子
不嬲D人都係鍾意聽佢呢D風格
出名有番多少社會地位D人唔玩得最多咪收埋自己圍內人講
老蕭恃住有個平台就生安白造所謂證據去謀殺人格
人身攻擊
你唔好唔記得腦燒人氣KEEP住主要係俾人笑燈神多
俾人笑撚左十年燈神都仲頂唔順呀?
咁佢咪唔好成日預測囉
錢又唔係冇
係要屎忽痕係咁拍片過口爽
17年佢自己話退休以後唔提政治
呢兩年又點樣
燒山成日話自己hku 勁過陶仔多多聲, 但你地就唔信佢講野, 重笑佢燈神, 所以嬲左好耐, 由高登積怨到宜家
佢仲收埋蕭遙遙禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞