【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
話未經証明既人格謀殺,燒生仲多疑似黑材料
曲線吹奏腦燒
Trump得罪權貴但做到野
腦燒唔係以為自己係佢? 次次買大開細, 信成都死
動機呢
知燒山低EQ, 而家又有航空母艦, 想整個局CAP佢?
琴日?
佢話張堅庭之前拍片屌特首唔封關,點解依家廣東省唔俾香港豁免,點解又唔拍返條片讚支那呢?

根本就係偷換概念
佢只係有份做 佢依家吹到全部佢寫咁真係仆街
疑似佢人網果陣幾多仆街言論個朵臭撚到乜咁
又炒仙股又種金
咁佢可以吹埋自己係股壇大亨
燒山呢招用過好多次話廢土去新花都 話教主係澳門貴賓廳R泥碼
佢都唔係第一次
陶傑都唔係次次中既, 上年佢估林鄭好快換人??(唔記得有無記錯)
但通常佢會講得保守
蕭生好似賭徒咁, 講得好興奮大膽
佢有錢嘅話,都拎去幫個仔還債啦,really doubt 有幾多真係幫手足
老蕭真係仆街嚟,條友由頭到尾都係為搵錢,包括開藥房但好多傻仔鍾意聽
睇死佢聽日就會即刻出片還拖
腦燒都係姣婆守唔到寡
佢老味扮慈祥老人
咪話我批死佢
形勢對佢再差D俾人圍屌就會反面轉向藍絲
咁又唔駛偏埋一邊, 見個topic 啱聽嘅咁咪聽耐啲, 唔啱聽嘅咪 next video 囉, 最重要係多角度思考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞