【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
城邦大法好 永續基本法
BC
我係話在座各位全部都係垃圾
佢印尼出生非華籍所以攞到BC
正如好多國家有唐人街一樣,住響入面嘅人跟本就係過番華人自己果套生活,又邊有去融入人地個社會?
鬧緊乜
為左選舉咩都可以up 之 熱普城ver
天下烏鴉一樣__
你又岩 正如之前同燒山互抽冇跟開真係唔明佢講咩
無記錯好似係講難民問題
同班藍屍話收美國老錢去遊行一鳩樣邏輯
佢係97年在港印度人BNO 平權嗰批
因為中國唔承認佢呢種印尼華僑後代有中國籍
有幾個mon, 唔會一直睇住, 一個專開youtube播片播電影
佢其實都唔洗成日影住個頭咁close up
梁反智、梁低智、梁弱智、梁Kai子、梁失智
講Kol果part係話泛民同路人有人為咗搵食,爆其他泛民人仕的黑材料刷點擊,所以話華人社會所謂自己友其實都信唔過,華人的DNA就係自私同反骨。
kol唔知,
但連登仔叫人走係用集中營做理由,
簡單講係保命,
19有英國護照緊係唔驚
香港城根本係會自然形成,
因為要互相照應自然會聚埋一齊
之於點同當地人相處,佢地自己識執生架啦
而家網絡世代,你估仲係19後生嗰時咩,
班靚仔仲in過19啦
買樓劏房再租番畀香港人
呢班根本就係蝗蟲
天琦 之鋒共同點係將小我放到最低
講真,我覺得健吾心胸唔廣
世柒對香港城有保留因為滲透問題

https://youtu.be/RqTiQaHEYK8
毓民屌鄭松泰
一方面覺得好爽
一方面覺得好肉酸
重有黃世柒,話黃世澤呢個名佢專用,屌你鳩search維基都起碼有五個人都係叫黃世澤

黃世澤可以指:

黃世澤 (萬曆進士),明朝萬曆四十七年進士,明朝政治人物。
黃世澤 (光緒進士),清朝光緒二十一年進士,清朝政治人物。
黃世澤 (1914年),1914年出生,四川大竹人,中國共產黨地下人物。
黃世澤 (1926年),1926年出生,湖北恩施人,中國人民解放軍士兵、烈士。
黃世澤 (時事評論員),香港時事評論員。
黃世澤 (媒體工作者),台灣新聞從業員,曾任《經濟日報》記者、《新新聞》副總編輯。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞