【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
16年好似仲有上過,講美國總統選舉
你碌返上去睇啦,post埋link啦!
今晚19好好火,地圖炮爆哂咁多個

不過真係同意過到係要融入
如果唔係畀人標籤做港蝗就唔好怨
天琦係應該respect, 大陸落o黎, 讀到書入kongu, 而唔走去修搵錢科目, 走去讀哲學, 呢d人係天生思考家, 係中共最憎o既人.
你冇聽開網台當然唔知佢講咩
12月13日及14日香港作家陶傑於《蘋果日報》專欄撰文評論事件,表示英籍和BNO的分別只有英國內政部仍然懂得,英國地方政府和一般英國人早已把BNO忘得一乾二淨,其他歐盟國家的官員更不用說,「灰色的條文一旦見光,(英國)政府內政部就會明文指令各地教育局區別兩種護照」;同時不點名批評,黃世澤是「最蠢最蠢的小老鼠」。

做事三大因素
第一錢
第二錢
第三錢
所以佢咪反對英國脫歐
有啲youtuber 屌19話佢收人錢叫人唔好移民
然後一大班世界得世柒既on9仔不斷話係世柒
搞到19再澄清返
仲要差啲係直播講左世㭍
有d道理!!本身就好好2樣加埋!係吹得太勁,低調d好
果集佢話希拉莉當選硬
科技進步係好事
回憶就收返係心入面個到 好了
雄聽晚繼續決戰光明頂
所以得英國同德國最清楚BNO係咩黎
係太好
正如共產主義一樣好
好到做唔起
正路我哋又有揸住BNO嘅
都係應該反對脫歐嘅
你叫英國人點樣食晒香港三百萬 BNO人啊
咁佢大氣電波係未應該講清楚啲,
無理由預人有聽網台
聽到人一頭霧水
可惜既係早幾年鮑偉聰講過唔想提佢地
覺得係益左佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞