【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
你邊到呀,講吓個經驗
你噏乜鳩,定唔記得轉戶口
尼兩日冇LIVE砸、番聽30/11 MON,

連十九都話政變

我以為袁公先信

萬想不到連十九唔會亂買同有鮑彭 都唔STOP佢

奇哉
陰陽屎忽鬼,究竟知唔知有屌埋佢架
英國NHS準備就緒 下周開始為國民接種疫苗
https://lih.kg/2308865

已宣佈當選美國總統的拜登接受《紐約時報》訪問,表明不會立即撤銷目前對中國商品徵收的 25 % 關稅,以及現任總統特朗普早前與中國達成的首階段貿易協議。

拜登表示,首先希望審視現有對華的協議,以及與亞洲、歐洲的傳統盟友磋商,以制定連貫的對華戰略

https://www.thestandnews.com/international/%E6%8E%A5%E5%8F%97-%E7%B4%90%E6%99%82-%E5%B0%88%E8%A8%AA-%E6%8B%9C%E7%99%BB-%E4%B8%8D%E6%9C%83%E7%AB%8B%E5%8D%B3%E6%92%A4%E9%8A%B7%E7%89%B9%E6%9C%97%E6%99%AE%E5%B0%8D%E8%8F%AF%E9%97%9C%E7%A8%85%E5%8F%8A%E8%B2%BF%E6%98%93%E5%8D%94%E8%AD%B0/?fbclid=IwAR3so16ZYvMCxZ3-2A4qn8j_41lJb-wlSYhql9F1h_w23CE2VVQZbE6R7p4

選果時Biden就話侵關稅損美國
當選就沿用侵D招
侵Pompeo既外交轉向應該劃時代
Trump 講對當年日本今日中國既經濟博弈三十年如一

Biden 就一個月轉三次
大概講咩,條片已經睇唔到
舊片黎啦WO
19一講出律師信就剷左條片
智障琴晚仲係度agger agger
同大灣暉一路
自35+開始就唔再信了
搵食姐
犯法咩
入入入
入啦入啦入啦

希望今晚唔洗提早熄機
斟杯野飲先
沖杯horlick先, 好凍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞