[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
但我見TRAVEL PACK 2 SMALL唔係細好多, 仲要兩邊無索帶, 返工有啲大, 我自己又好少TRAVEL, 真係要TRAVEL再買
都係我返工咩flight pack又輕D會好D
而家又有排無旅行去所以都係諗多陣先買
不過有鞋位真係多功能D,果時去exchange去幾日trip flight pack完全唔夠擺
我自己反而唔太鐘意個鞋袋位, 佢佔埋個MAIN COMPARTMENT, 其實我自己買個鞋袋都冇乜太分別, 唔使特登整一格

我成日都係咁諗....噱頭野咁
bf khaki cpl 24 幾抵玩
點解surbanxxxx 可以咁快有藍色上次cpl v2又係勁快有
Khaki 會唔會去好易污糟
有冇d size 細既for 女仔用巴背囊推介?
1000樓下 返工互外防水男裝
有冇推介
CPL 24L V1
依家官網做緊特價
唔知點運返香港
師兄,咪玩啦, 佢未一步步教你, 入埋咭號, 等收貨便可.
大個仔啦, 學下啦. 唔該.

又有長輩袋錢入我袋
用過呢個牌子,幾靚
客服一流
買過個有瑕疵
佢寄個新俾我
咁又幾好,所以係官網買?
佢好似無sale呢樣野,本身仲想睇下有無black friday
咁巴打而家用咩袋?
等緊black Friday入返個able carry thirteen daybag
幾靚咁喎
細細地啱出街用
上年black Friday好似都有8折
code of bell 好似 black Friday有折
有冇師兄用過 有冇投訴
我打算買daybreaker
巴打們點睇North face Vault 諗住粗用平時行山打波用 裝下杉同籃波鞋 樓下行過550only
師兄, 我都想知會有幾多折, 想入X-POD
Bellroy官網做緊HKD500減125,1500減450,有無巴打知道係咪最盡係呢個折? 佢又寫it is only the beginning
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞