[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
放Evergoods cpl 28L
Tg
evergoods香港有冇邊間有門市?
之前想買ablecarry但個形太圓
點解evergoods website完全無左mqd24
直接放棄左個袋?
https://www.suburban.com.hk

CWB 會多啲款.
Sold out
好似會update 同出黑色version
真係好易污joe
想買個背囊比阿媽出街/返工用,有冇好介紹
筆直$1500樓下
爬完文想大家比小小意見小弟

想買個大既主要用黎平時返工+做gym用。 每日都好多野帶, 因為要帶鞋, 腰帶, 水樽, 衫褲, 飯盒。返工野就主要係時不時會有d文件要拎黎拎去。

睇中咗巴打介紹既life behind bars peloton rolltop 同埋evergoods既cpl 24L v2, 想睇下巴打覺得邊個好用d? 同埋24L 夠唔夠用定係要上埋28L?
鞋 belt 都唔岩用cpl 24
師兄有冇咩推介?
持有MPL V1 灰色
重諗住入過CHZ 26 得黑色
用過v1灰色,用緊v2黑色,暫時無事
希望佢生生性性啦
Btw爸打們你地幾耐換一個袋?
用咗幾日mpl30 V2黑色 質料唔知一唔一樣有些小令身 暫時都冇事,不過我嫌有啲啲重
v1 light grey 係唔係好大鑊d 人 問佢v2出唔出返依隻色
佢都話勁易污joe
我自己覺得灰色唔痴毛。
用左一年只有一點黑筆痕,咁算唔算易污糟
mpl30v1灰 用左就黎一年 都仲靚仔 又唔太覺容易污糟唯一唔好我覺得係無得棟企係到
有個peloton rolltop asphalt 放咗喺度你有冇興趣
太少information喇
你起碼都講吓會帶啲咩,要唔要防水,個look想斯文定sporty
你講得愈詳細呢度嘅巴打就愈容易recommend俾你
有呀, 巴打介唔介意tg傾?

https://t.me/Ahmuk_HC
會帶水樽,外套,銀包等等嘅"垃雜"野,因為返工,出街同買餸時都會用
prefer斯文look,防水唔係必須,最好有
筆直可以加多少少到$2000
幾個月冇買背囊又身痕
係街見到人用呢個牌子另一款袋
實物有質感過睇相
逛下日本網見到同牌子呢款好鐘意
但成二千蚊

有冇平啲既斯文款交流下
儲左好多背囊
但係得一個斯文款
一千都可以接受
二千以上真係貴左啲

http://www.fuzz-net.com/html/ats036.htm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞