[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!

1001 回覆
57 Like 19 Dislike
貴左D
樣都ok啊
料正常

今日訂左呢隻款 好似唔錯
用緊舊版Z40 用左幾年 2日1夜岩岩好 其實咩重野 就算個背負系統幾好 我都覺得差唔遠 都係覺得好重 但除左覺得重 冇乜其他唔舒服既感覺 佢呢個系列幾主打透氣 但我唔覺特別透氣 比我揀多次 未必會揀呢個系列
香港應唔會有
你直接試吓買睇吓有冇得揀HK
BTW我記得YETI好似會寄HK
之前想買杯,不過就好似運費幾貴
巴打你搵到袋代替Arc'teryx Brize 25L未
21好細咩 仲唸緊18添
了解 我已轉了mammut ducan spine
想問下有冇啲好似 doughnut woodland 款嘅袋推介?

本身想買,但doughnut 嗰評價又唔好(時藍時黃同抄款)

想睇下有冇類似款式
去睇下實物啦
我買黎襯衫
唔係有需求
無特登再搵
本身有個kaipak 28
都實用又靚仔
Kaipak 28都幾似Brize 25
但個人唔多鍾意有頂蓋
有冇人用緊Saint Laurent city backpack
好鐘意個design 想問夠唔夠functional
平時都係放飯盒,macbook,銀包,差電器
之前睇中過ism backpack
同你鍾意嘅款好似都幾似
ism有獨立電腦格又平少少

利申:冇買因為太多袋
想買,但上網睇好多人話易污糟
官網得黑色
有藍色,不過好難carry
想問巴打同NorthFace ROUTER TNF Black差唔多spec嘅背囊有邊款?因為佢睇中呢款﹐不過睇實物嗰啲料真係好廢好曳買唔落手﹐價錢係唔緊要的﹐平款同貴款都想要啲例子
有冇ching用緊able carry 20L 個daily backpack? XPAC 料襟唔襟用? 諗緊買呢個好定cpl24 v2
10月訂 話最遲11月有 搞咁耐都係無,仲成日睇完唔覆
依間野真係無下次
咁垃圾
仲要係買gregory都搞咁耐
想問巴打同NorthFace ROUTER TNF Black差唔多spec嘅背囊有邊款?因為佢睇中呢款﹐不過睇實物嗰啲料真係好廢好曳買唔落手﹐價錢係唔緊要的﹐平款同貴款都想要啲例子

有冇巴打知邊度買Osprey tropos 最抵
呢隻綠色好似唔係度度有, 香港唯一睇到都係得wildholics,
仲要得黑色
正wor
個design 其實一樣
Ism果個料可能仲靚d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞